Dobrý deň, produkt o ktorý ste prejavil záujem je úplne čisto nový zabalený zafoliovaný , záruka začína plynúť dňom zakúpenia produktu zákazníkom,klávesnica je slovenská , vlastne máme viac ako 18 inzerci rôznych produktov s elektronikou a iným obdobním sortimentom , naša spoločnosť ST-LINE s.r.o momentálne likviduje tri väčšie prevádzky s elektronikou a vedenie sa rozhodlo zostatkovè produkty rozpredať formou inzerci v rôznych mestách na SK. Konkrétny Macbook mám dodavála spoločnosť iStore ktorá je autorizovaným partnerom predajom produktov značky Aplle, v týchto predajniach v každom meste na SK sa samozrejme v prípade zlyhania alebo iného nedostatku uplatňuje aj reklamácia, samozrejmosťou je aj blok o kúpe produktu. V pripade záujmu o náš produkt vás požiadame aby ste nám zaslal fakturačné údaje na spracovanie objednávky. Následne je možné vyzdvihnúť si produkt v našom centrálnom sklade buď v košiciach v (airport industrial park košice alebo v v Senci na Diaľničnej 5, v logistickom parku)samozrejme s danou faktúrou a dokladom o úhrade za produkt , alebo vám produkt vyexpedujeme na vami určenú adresu do 24 hodín v prípade ďalších otázok nás kľudne kontaktujte sme tu pre zákazníka do 21.00 pekný zvyšok dňa prajem ST-LINE s.r.o takze mi dajte prosím obratom vedieť či mám môžem vystaviť faktúru ? Kedže máme veľa objednávok Ďakujem
Ale “chod do toho”, ako tohočasu ten angličan, ktorý o*ebal svojho o*ebávača :D. Je nás Tu dost, aby sme vyphotoshopovali potvrdenia o uhradach a podobné hovadiny… Treba vediet kam peniaze “poslat” a hned budes vediet, kto ta chcel obrat o luxusnú sumu. Za snahu s tým chybným a detinským textom si zasluzi obdobnú snahu s odrbom naspat :D Ja som za