Zlyhanie hovorov

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Zlyhanie hovorov

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    mimimia
    Účastník (Participant)

Potrebovala by som pomôcť , mám problém s volaním. Vždy , keď vytočím hocijaké číslo , napíše mi hovor zlyhal . Toto mi trvá už 3 mesiace a neviem si s tým dať rady. Táto chyba mi nastala na mobile iPhone 5C a keď som dostala nový iPhone 6 dúfala som že už budem môcť normálne volať. Lenže , starý iPhone som si zálohovala cely a zrejme aj s tou chybou sa mi preniesola záloha na nový mobil … Myslela som že chyba je v mobile lenže nie je , po resete starého mobilu išlo znovu opäť volať …Vedeli by ste mi prosím niekto poradiť čo iné by som ešte mohla skúsiť okrem resetovať? Ďakujem

Jakub Dandul
    Účastník (Participant)

Čo tak zájsť k operátorovi a vymeniť SIM kartu alebo obnoviť iPhone a nastaviť ho ako nový iPhone bez obnovy zo zálohy?

mimimia
    Účastník (Participant)

Skúšala som aj do druhého iPhonu dať simku a normálne všetko fungovalo …aj u operátora som bola

mimimia
    Účastník (Participant)

Nastavila som ho aj ako nový iPhone bez zálohy len chcela by som tomu predísť aby som stratila všetky aplikácie , fotografie , smsky … Či náhodou by ste nevedeli kde by mohla nastať inde chyba …reset len natstaveni takisto nepomohol …ďakujem

Jakub Dandul
    Účastník (Participant)

Keď vravíš, že po resete starého išlo všetko v poriadku, kde tá záloha nebola, tak chyba bude pravdepodobne v tej zálohe. Ešte vyskúšaj resetovať nastavenia siete a keď nepomôže, tak obnov iphone ako nový, bez zálohy a sleduj pár dní, ako sa to bude správať. Ak to bude OK, tak je už len na tvojom zvážení, či chceš zálohu alebo problém s hovormi.

mimimia
    Účastník (Participant)

Práve som skúsila reset nastavenia siete to mi žiaľ nepomohlo …A reset rozloženia plochy a reset polohy a súkromia neviete čoho sa tyka? Zatial ďakujem :)

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.