Zablokovany Ipad

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    Príspevky
  • #103659
    dzmilo
    Účastník (Participant)

    Ahojte podelim sa o skusenost. Vlastnim IPAD 3 retina 32gb wifi. Mam ho asi 3 roky, slapal uplne super az na par spomaleni po aktualizacii. Naposledy som mal ios 7.1.2.
    Po dlhej dobe som si chcel ZMENIT HESLO na odomknutie obrazovky kvoli bezpecnosti kedze pouzivam ipad na roznych miestach. Zadal som nove klasickym zadanim a potvrdenim cize 2x. Heslo som nevyskusal kedze som si myslel ze by malo byt vsetko oka ako 3 roky pred tym. Po par hodinach som isiel ipad odomknut a heslo mi nevzalo po par pokusoch ma odialilo o 1minutu, 15min, 30min a nakoniec 2x o 1 hodinu. Heslo som si dobre zapametal kedze som si nastavil rovnake ako na iphone 5s. Nevzalo mi ho ani dalsich niekolko podobnych ktore som skusal celkovo asi 15 pokusov. Potom sa UPLNE ZABLOKOVAL a ja som ho musel prvykrat kompletne premazat a aktualizovat na ios 8.1.2. Prisiel som o vsetko co v nom bolo. Cez icloud a zalohu na externom hdd som ziskal par veci s5 ale uz nikdy v nom nebudem mat to co predtym. PRECO? pretoze my odisiel rocny Asus ktory je momentalne v oprave. Myslim ze nastala nejaka chyba.
    Ak by mal nikto podobnu skusenost s APPLE produktom tak napiste. Dakujem.

    #399305
    iTuxx
    Moderátor

    kamarat mal tento isty problem s iPhonom 4. Nastavil si heslo, bolo treba zadat 2x rovnake aby sa zhodovali, cize ho dobre poznal. Heslo sa teda nastavilo. Isiel to skusit a telefon ho neakceptoval. Tiez ho musel zresetovat. Hovadina.

    #399306
    Kubiss017
    Účastník (Participant)

    Mne sa niečo podobné raz stalo na 4S-ku zmenil som si heslo a keď som išiel iPhone odomknúť tak mi ho nechcelo zobrať, naštastie asi až na 8. krát ho zobralo. Neviem v čom je problém a prečo to robí.

    #399316
    dzmilo
    Účastník (Participant)

    Som rad ze niesom sam. Mozno aj vela ludi co si myslelo ze zabudli heslo ho nezabudli a stalo sa im to co mne. Podla mna je to dost velka chyba ios. Nemalo by sa to stavat!

    #399328
    shadower
    Účastník (Participant)

    to ze si natukal rovnake heslo si mozes mysliet …uz sa mi stalo ze som namiesto napr. 1234 natukal 1123 …je to ale blbe ak to aj nejak zblben
    ALE ked mas zalohu tak ziadny problem …tak isto na icloud …
    to ze ti odisiel notebook v ktorom si mal zalohu uz nieje vec apple ale tvoja chyba ze mas iba jednu zalohu na zariadeny ktore aktivne pouzivas …

    #399401
    iTuxx
    Moderátor

    ale my tu hovorime o situacii ze: Zadam nove heslo. Zopakujem nove heslo. Suhlasi a ochrana sa zapne. Chcem si telefon odomknut, heslo nie je akceptovane. Toto je neospravedlnitelny bug.

    #399408
    ????
    Účastník (Participant)

    neni na tom iphone folia? resp. je vtedy v nabijacke?

    #399422
    Kubiss017
    Účastník (Participant)

    Ja na iPhone fóliu mám, keď sa mi to stalo nebol na nabíjačke.

    #399425
    Rychlik
    Účastník (Participant)

    a co tak cez iCloud.com – find my iPhone zmenit heslo na zariadeni? to by mohlo ist nie? myslim ze tam je taka moznost “lock device” alebo nieco take…

    #399805
    dzmilo
    Účastník (Participant)

    iTuxx: Presne tak. Bavime sa o tom ze si clovek zmeni poctivo heslo tym ze ho 2 x potvrdi a zamkne sa to nadobro. To je neospravedlnitelna chyba Apple. Robota na par hodin znova to rozbehat a tasko si clovek da pristroj do 100% stavu ako predtym.

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.