z IOS 8 spat na IOS7 4s

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes z IOS 8 spat na IOS7 4s

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 21 až 26 (z celkového počtu 26 )
  • Autor
    lindus
    Účastník (Participant)

Ano vidno,v pocitaci su 223 a v iCloude ukazuje 355

Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

Zaujímavé, prečo tak rozdielne počty čísel? Ja že to synchronizuje, aspoň ja to tak mám. Ja by som asi manuálne skontroloval každý kontakt, ale viem, že pri takom množstve to bude ťažké…

Takže do budúcna – vždy keď spravíš nejakú zmenu v kontaktoch, využi v adresári na OS X funkciu exportu archívu (prípona súboru bude .abbu, ale nie som istý, som na iPade teraz) a ked sa niečo pokazí, z toho suboru to jednoducho obnovíš.

lindus
    Účastník (Participant)

Dik,no to mi asi uz teraz velmi nepomoze,snad do buducna,ale dik

Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

Ja tým “synchronizačným zálohám” a záloham cez iTunes/iCloud neverím, preto vzdy vyuzijem moznost exportu kontaktov. A to iste aj zalozky v Safari. A aj v Transmite (FTP klient). Proste pre istotu. Ja by som sa bál bez toho povedzme reinstalovat OS / instalacia nacisto z povedzme OSX 10.8 na OSX 10.9. Staci malo a clovek pride napr. o tie kontakty, alebo sa pomiešajú. Vzdy mam poruke aktualny archiv.abbu z adresara v OSX.

Subory ako obrazky, hudba, dokumenty sice nahadzujem do iOS manualne, ale v kombinacii s mojim poriadkom v suboroch + na iOS GoodReader je to práca na pár minút.

lindus
    Účastník (Participant)

Ma niekto nejaky napad,seriozny?Dakujem

jigga1411
    Účastník (Participant)

Uz teraz ti to moc nepomoze. Apple uz iOS 7.1.2 nepodpisuje takze navrat nieje mozny.

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 21 až 26 (z celkového počtu 26 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.