- Toto téma obsahuje 23 odpovedí, 7 hlasov, a bola naposledny upravená pred 7 years, 9 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › WWDC 2017 – všetko sem
Tak na druhú stranu watchOS je systém sám o sebe preplnený blbosťami od počiatku. Keď ho predstavili, bol v tom taký zmätok, myslel som, že systém bude veľmi jednoduchý a intuitívny, že bude obsahovať zlomok základných funkcií, nie je sa čomu čudovať, že watchOS ako taký nemá čo nové priniesť, jediné čo môže priniesť je vylepšenie UI, čo prakticky watchOS 4 obsahuje, no nevýrazne… WATCH sú asi jediný produkt od Apple, ktorý je predovšetkým o HW, tam je nutné priniesť ďalšie senzory…
ale celkovo su watch nedomyslene podla mna. Uz len to, ze aby som videl cas, musim zdvihnut ruku a display nezobrazuje stale, je sprostost. Naco je mi kopec funkcii, ked taku trivialnu vec ako cas si neviem zistit hned ale musim sibrinkovat s rukou ako postih. Mna 4 rocna prax so smart hodinkami naucila toto: always on display, dlha vydrz na bateriu a kvalitne notifikacie. Ziadne ine veci mi netreba. Ziadne senzory, ani aplikacie. Na to mam telefon. Smart watch maju byt len pomocnik. K nim maju vyrabat iba miliardu remienkov a farebnych variacii samotneho zariadenia. Ostatne veci su podla mna zbytocnost. Akoze, ok, nech spravia aj taku ediciu pre aktivneho cloveka, ale pre ostatnych nech zvysia vydrz baterie a daju display schopny zobrazovat info nonstop.
Ked mi dosluzia Pebble Time, tak pojdem bud do Vector Smartwatch, alebo Garmin Fenix
Momentalne asi najlepsia kupa MBP co som nasiel je refurbished base 15′ z US Apple Store. Je to sice 2016 model ale stoji 2070$ aj s danou. Ten rozdiel v cene je obrovsky ???? @jfk Co takto pozriet nemecky refurbished store?
Čo? :D mám ti to pozrieť či čo chceš ????????