WWDC 2009 sa blizi

Domov Diskusné Fóra Ostatné WWDC 2009 sa blizi

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 141 až 155 (z celkového počtu 155 )
  • Autor
    Milu8
    Účastník (Participant)

safari 4 nema este podporu 1password?!
    no asi chvilu musim ist na firefox

Anonymný
    Neaktívny

no tak to nove safari ma nepotesilo, hlavne stare taby a horsie graficke efekty v top sites

pythoon007
    Účastník (Participant)

cawte neda sa niekde w archiwe pozriet WWDC 2009 ak ano hodili by ste tu link

Milu8
    Účastník (Participant)

pythoon007 na apple.com bude dizpozicii coskoro,aj itunes store na stahnutie

Anonymný
    Neaktívny

ja som planoval kupit macbook alu 2,4, ktory stal na SK asi 1600€.. a ako teraz pozeram na apple.com tak macbook je uz iba biely, a 13palcovy hlinik je macbook pro, hej? a je vylepseny(procesor, ram) a lacnejsi.
    ci sa mylim?

Anonymný
    Neaktívny

a btw na apple.com pri vybere macbooku sa pise dodavany software OS X Leopard, nie Snow Leopard. ten bude kedy?

stranger
    Účastník (Participant)

Macbook Pro 13? Stiiv je na dovolenke, je to poznat.

Safari 4 final, tak toto je podpasovka. Vsetko co bolo nove a pacilo sa mi, dali smahom prec. Presedlavam na novu Operu 10, nie je co riesit…

Novy iphone vraj splni ocakavania userov, co im chybalo na predchadzajucich modeloch. Ja isto ostanem pri 5800 a k iphonu sa nevratim. Vsetky tie ich novinky som uz mal v mojom JB iphone, stale nevieme, ci bude navigacia, kompas ak by som potreboval, tak si kupim nejaku klasicku magnetku, ktora bude isto presnejsia, stale som sa nedocital, ci sa daju editovat dokumenty, tabulky, to ze startuje rychlo SimCity je ozaj masaz na mozgy….

monicqa
    Účastník (Participant)

OT@stranger: su uz nejake porovnavacie testy opera 10 vs. safari (4 beta)? hlavne co sa rychlosti tyka, lebo ja som ultrarychly surfer :D
    lebo tiez sa mi nepaci, som cakala ze final trochu vystrngaju… firefox mam na macu pomaly, ale ta opera 10 vyzera byt perspektivna. napis mi. d.

renad
    Účastník (Participant)

A kedy bude ďalší WWDC ? Prečo nemysleli na mňa a na Macmini ?
    Ja chcem Macmini Pro !!!

stranger
    Účastník (Participant)

2 monicqa:Rychlost nacitania stranok asi na rovnako, navyse Safari roztacalo koliesko na niektorych strankach plnych flashum Opera to nerobi, Opera ma navyse email klienta, poznamky, kontakty, widgety, prepracovaneho sravcu stahovania…

monicqa
    Účastník (Participant)

e-mail, poznamky ani kontakty mi nie je treba. ale asi to na nejaky cas vyskusam. nevies kedy bude final?

stranger
    Účastník (Participant)

Nie. Neviem, toto je len prva beta, ale ide suprovo.

Tak som sa docital, vraj uz je TomTom do iPhonu a bude aj konkurencia. Nechapem, na co tak dlho cakali. Asi sa im nepodarilo zbastlit konkurencieschopnu vlastnu navigaciu…

Anonymný
    Neaktívny

neviete kedy priblizne pridu tieto novinky aj na slovensko? konkretne macbook pro 13′. chcem si ho kupit.
    alebo kedy bude aj napriklad v dixons na letisku v uk a tak? teda okrem usa?

Frankie
    Moderátor

Myslite si, ze sa zlecnenia a vylepseni dockaju aj stolne pocitace?

zero0x
    Účastník (Participant)

iMacy boli len nedavno upgradovane, pochybujem.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 141 až 155 (z celkového počtu 155 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.