Windows 8 bootcamp

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Windows 8 bootcamp

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Príspevky
  • #97710
    Fluorescent
    Účastník (Participant)

    Caute, skusal niekto z vas instalovat Windows 8 na mac? Zrejme to nie je problem iba mojho typu macbooku (2011, 13″, early 2011), ale normalne sa dostanem do instalacie, a pri vybere diskovej particie mi vypise chybu, ze sa windows neda naistalovat na danu particiu. Skusal som uz rozne formatovania, ale nic mi nepomohlo. Mate nejake riesenie?

    Dik

    #372965
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    Musis naformatovat particiu priamo vo windows instalacke

    #372970
    Fluorescent
    Účastník (Participant)

    tam som ju praveze aj formatoval, a nepomohlo to. Viacero ludi s tym ma problem, ale nakoniec som si cez disk utility vytvoril nepriradene miest, a to mi uz islo v instalacke vybrat.

    #372991
    Fluorescent
    Účastník (Participant)

    Mam vsak iny problem, nejde mi vobec zvuk. Driver je nainstalovany, ale mam pri nom vykricik, ze sa nespustil. Skusal som naistaloval viac driverov, naistaloval som aj Apple Bootcamp drivery na windows 8 pre moj model, a nic nepomohlo.

    #382124
    inspektorko
    Účastník (Participant)

    Ten isty problem, nejde zvuk, Macbook Pro Mid 2012, Windows 8.1

    #382125
    Dr.Exit
    Účastník (Participant)

    Nechcem byť zlý, ale prosím ťa, keď už si tam dávaš Windows cez BootCamp, tak si tam daj 7 a nie 8, ktoré je totálny nepodarok a spôsobí ti to len nepríjemnosti ;)

    #382139
    inspektorko
    Účastník (Participant)

    Dr.Exit: ano mas pravdu, ja Windows doma nemam, nemozem ho ani citit.
    Jedna sa o kamaratov pocitac , kde mu neviem vyriesti zvuk.A bohuzial ma kupeny win 8.1 PRO./cize blbost/

    Problem je, ze on chce mat naistalovany na Macbooku len ten porazeny Winsrot , takze som to musel instalovat cez EFI boot. Inak klasicky , ak je nainstalovany OSX aj BOOTCAMP, vsetko funguje/az na to, ze sa potom neda rozdelit Winsrotovsky disk na viac particii./.Dalsia vec je, ze ked sa nainstaluje WIN8 standartne , potom nejde zaloha cez winclone,po nastartovani OSX z ext.disku, lebo pri restore pyta GUID particiu.
    Aj na Apple Discussions maju s tym viaceri problem, ale nie je to vyriesene, napr.https://discussions.apple.com/message/25318673#25318673

    Update: Problem je instalacia cez EFI,vtedy nejde zvuk.Treba pri instalacii nastartovat s ALT a vybrat DVD/windows/ na miesto DVD/EFI/.

    #382140
    Dr.Exit
    Účastník (Participant)

    inspektorko: Ja som z Windowsami už nadobro skončil tiež. Povedal som si, nebaví ma už riešiť tie veci, ktoré má riešiť systém. Po mesiaci som akurát včera zapol stolný PC so 7 a hrôza, mám zase dosť na mesiac :D

    Nech sa kamarát nehnevá, ale človek, ktorý si kúpi MB a chce tam Windows only, tak ten človek je u mňa hneď odpísaný. Však práve kvôli Mac OS sa kupuje MB. Pred vyše 3 rokmi mi ani nie 2 hodiny trvalo kým som sa už úplne v Mac OS zabehol a bol schopný tu fungovať.

    Nepoviem nič ak cez BootCamp, že nejaká appka v práci alebo nejaká hra, ktorá ešte nie je na Mac OS, ale ináč, I don’t see a point.

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.