windows 10

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 44 )
  • Autor
    David.Janas
    Účastník (Participant)

Cauko

Kupil som si novy PC a mam windows 10. Moj iphone 4s sa mi vsak nechce pripojit a windows stale pise ze nerozpoznalo zariadenie.. viete mi s tym pomoct.. preinsatalovavanie a znovu instalovanie Itunes alebo apple mobile device som robil uz asi 10 krat a stalo to nefunguje…

iTuxx
    Moderátor

precistene od spamu. Ked mu neviete poradit, nepiste sem hovadiny. Robite zlu reklamu fora novym uzivatelom.

Ja ti poradim akurat prestudovat si toto: https://support.apple.com/en-au/HT204095
    mozno tam najdes odpoved.

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

Je mozne, ze iTunes este nebezia korektne pod Windows 10. Mnoho uzivatelov hlasi podobne problemy. Je nutne si uvedomit ze Windows 10 su neustale updatovane Microsoftom kedze este na nich „nesadol prach“

https://discussions.apple.com/thread/6794934?start=30&tstart=0

Vid poslednych par stran fora hore.

Skus preinstalovat USB ovladac alebo iTunes, pripadne poskusaj rozne USB zasuvky. Windows a USB su bohuzial kapitola sama o sebe :(

David.Janas
    Účastník (Participant)

čauko,

Dik za odpovede.. Inštrukcie na tom prvom odkaze som už skúšal.. na odkaze od Jozefa je pár rád ktoré vyskúšam.. Podľa toho čo som tam čítal nie som jediný s týmto problémom..

Dik

David.Janas
    Účastník (Participant)

Nic nefunguje… už neviem ako mam pripojit ten telefon k PC. stale mi pise nerozpoznane zariadenie a vykričník.. furt problemy s apple…

vlado_bb
    Účastník (Participant)

David: Dal som bo svojho BMW prevodovku z traktora a auto mi nefunguje … uz ani tie bavoraky nie su co byvali :)

lordsoft
    Účastník (Participant)

Skor by som hladal, tak ako pise aj Jozef, problem v novom Windowse, nie v takmer 5 rocnom telefone, ktory doteraz fungoval spolahlivo.

Edit: prvy vysledok vyhladavania v googli mozes vyskusat tiez – http://www.technipages.com/itunes-fix-iphone-or-ipod-not-detected-in-windows

majdy
    Účastník (Participant)

No to zase my, čo máme Macy furt nemáme problémy s Apple a musíme riešiť problémy Windowsákov :)

OT: Si spokojný s prechodom na W10? zaujímavý článok:

Analýza Windows 10: Ve svém principu jde o pouhý terminál na sběr informací o uživateli, jeho prstech, očích a hlasu!

martinjuran
    Účastník (Participant)

Žena používa tu w10. Som jej tam vsetko povypínal, hádam to prežijú. Však nech sa dohodnú, ze jej maily Microsoftu pošle Google , ked už som ich odstavil. ;-).

JFK.
    Účastník (Participant)

Nechcem byť hnusný, ale…
    Nebuďme naïvní, dobre? :D hádam si nemyslíš, že keď to “vypneš”, tak to aj naozaj všetko vypneš…

martinjuran
    Účastník (Participant)

Počítač sa používa cca 1 hodinu týždenne. Inak leží vypnutý v skrini. Tam toho naspionuje

majdy
    Účastník (Participant)

V tých článkoch sa píše, že to vlastne ani nejde vypnúť a veci, ktoré vypneš systém ignoruje a nastavenie obíde, dokonca, mnoho vecí beží tak, že ak ich vypneš ohrozíš samotné fungovanie systému, plus pri komunikácii sa súbory hlboko v systéme “obnovia” a prepíšu tak aby dokázali odosielať znova. Čiže by sa dalo povedať, že to nejde vypnúť, možno pri venovaní sa systému denne ako tamagočimu a aj to sa užívateľovi podarí “vypnúť” asi len z časti a na nejaký ten čas..

A ďalej sa píše, že práve pokiaľ užívateľ na PC nič nerobí nič nevidí, akonáhle ho opustí a nechá tak, alebo sa zapne šetrič, 15 minút na to, sa začne veľká aktivita na sieti v uploade až stovky MB/hodinu… Ak je naozaj vypnutý tak je vypnutý, ale windows 10 sa tvári často vypnutý aj keď len spí z osobnej skúsenosti viem (ale to je desktop) :D

martinjuran
    Účastník (Participant)

Vyberiem tej svini baterku. :-(

A kapitán nás nepočúva ? Ten mi beži prakticky neustále.

Drevoplech
    Účastník (Participant)

kokos, kupme si vsetci chytre telefony, chytre hodinky, chytre televizory, herne konzoly, chytre chladnicky, chytre auta, v kazdej predajni pouzivajme vernostnu karticku s osobnymi udajmi aby o nas vedela kazda spolocnost uplne vsetko a ked budeme hotovi, tak sa mozeme venovat zabezpeceniu windowsu, aby nas nemohol sledovat.

Bud sa vratme technologicky 20 rokov dozadu, cim ukludnime svoju paranoju a usetrime kopec penazi, alebo sa zmierme s tym, ze “Big Brother is watching you”.

JFK.
    Účastník (Participant)

drevoplech, musíš jednoznačne vidieť kam to speje, teraz to možno prežiješ s tým, že sa zmieriš s Veľkým Bratom, ale tak o 5-15 rokov to bude čo za peklo…
    proste
    niečo
    NEPREDSTAVITEĽNÉ…
    sme v sračkách až po uši keď sa nad tým zamyslíš, a každý kto povie, že nie, nerozumie alebo nechce rozumieť.

iTuxx
    Moderátor

JFK zaloz o tom novu temu a nespamujte mu tu s tym, kto koho sleduje (ja teba sledujem). On potrebuje vyriesit pripojenie iPhonu, nie to ze ci ho niekto sleduje.

Drevoplech: mas uplnu pravdu, palec hore.

Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

Drevoplech: k tým vernostným kartičkám, rodičia a sestra mali brigádu že rozdávať kadejaké letáky do schránok (ja nie, odmietam spamovať poštové schránky) a prišli tie obálky s ClubCard pre naše malé sídlisko. Plná obývačka obálok s logom ClubCard…….. A ked idem do obchodu, či už to Tesco, ale aj Jednota, Billa, Lidl, Kaufland atď, skoro vždy sa pýtajú, či nemám kartičku….

hádam mi to iTuxx nezmaže tento off topic :-)

Drevoplech
    Účastník (Participant)

Samozrejme, kazda predajna musi mat svoju karticku. Vedia presne kto, co a ako casto nakupuje. Vsade okolo seba (v domacnosti) mas mikrofony a kamery, vsetko je pripojene na internet. Co je na tom najhorsie, ze ludia to chcu a davaju za to obrovske prachy. Preto Microsoft nema problem vypustit do sveta dalsi terminal na zber udajov. Ludom je to proste jedno. Nikoho neserie, ci je nejako zabezpecana jeho smart tv, aku maju bezpecnost apple watch, ze novy Jeep dokazu hackeri kompletne ovladat na dialku… Ale ked niekto napise blog o “novinkach” vo Win10, tak ludstvo zrazu zachvati panika :)

Ja to vidim tak, ze sa casom vratim k Nokii 7110, pocitac budem pouzivat vyhradne na pracu a iPad na nepodstatne sukromne veci. Auto mam analogove, hodinky tiez, telku sprostu… Som v bezpeci :)

Aby som prispel aj k podstate tejto temy…

David.janas: tento problem som mal na win7 a fixol som to manualnym preinstalovanim driverov. Moze byt ale aj vadny USB kabel. Nefunkcnost iTunes s Win10 by nemal byt problem. Mam win10 a funguje mi to. Ak to nefixnes, tak synchronizuj cez wifi.

Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

A čo tak taký očipovaný občiansky preukaz? :-D

Drevoplech
    Účastník (Participant)

Ten som zatial pouzil iba na oskrabanie spiny zo spodu mysi :)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 44 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.