Vytvorenie kompilácie v iTunes 12

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Vytvorenie kompilácie v iTunes 12

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Autor
    cholagogum
    Účastník (Participant)

Zdravím, márne sa snažím vytvoriť si z jednotlivých pesničiek jednu kompiláciu. Mám v iTunes songy, ktoré za celý rok vybral povedzme Pitchfork, každý je dobre otagovaný, čiže má správne vyplnený album, interpreta, foto albumu. A teraz to chcem mať na jednom mieste (ale nie v playliste ako doteraz), nech nemám v zozname interpretov úplný bordel, keď je tam od nich len jeden song. Neviem ani za pána prísť na to, ktoré políčko, z tých v záložke zoraďovanie (alebo kdekoľvek inde), mám vyplniť názvom kompilácie tak, aby mi to pekne zgrupilo a celé ukázalo v zozname kompilácií? Na nete som nejaký návod samozrejme našiel, ale s ním mi to spraví iba niektoré pesničky, nie všetkých 68 :(

Viete niekto, ako na to?

Dík

cholagogum
    Účastník (Participant)

Tak som to spravil takto.
    “Pokud zaškrtneš u celého alba položku kompilace, nebudou se jednotliví umělci u songů z tohoto alba zobrazovat v menu interpreti, ale celé album bude pod jednou položkou a to bude to, co si nastavíš jako album artist. Většinou například “various artists”. Toť celá věda.” (macforum.cz)

Ale vyskytol sa nový problém. Urobil som si predtým na tie skladby playlist, na ktorom som fungoval aj v iPode. Ale teraz mi prišlo lepšie dať si to do kompilácie kvôli prehľadnosti. Lenže, niektoré z toho výberu som do playlistu (s ktorým som pracoval, keď som vytvoril konečne akože kompiláciu, aj keď v zozname kompiláciíí priamo nie je, iba sú pesničky zoradené pod jedným názvom) dal z plných albumov. To znamená, že mi to tie songy z tých albumov akoby “ukradlo” pre mnou vytvorenú kompiláciu. Takže mi na albume chýbajú, ale sú v danej kompilácii :D Ja chápem, že je to aplikovanie prísnej logiky, ale tak zase no. A predpokladám, že, keďže toto moje zoradenie nie je v položke Kompilácie, neukáže mi to tak ani v iPode :(

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.