Vymena zadneho sklicka Iphone 5

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Vymena zadneho sklicka Iphone 5

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    kuris
    Účastník (Participant)

Zdravim mam prasknute zadne horne sklicko a chcel by som si ho vymenit… kupil som si nahradne len neviem ako mam dat stare prec… Da sa to stare len povylupavat srobovakom alebo niecim alebo to treba cele rozobrat? nemate s tym niekto skusenost?

tutuc
    Účastník (Participant)

povedal by som, ze sanca vymenit to sa blizi k nule. Skusal som to uz raz na jednom telefone a dostal som sa az takmer k tomu. Ale v poslednom kroku mi prislo, ze treba prilis vela flex kablov odlepit a proste som na to nemal odvahu pokazit kolu tomu telefon.

To, ze by to islo vylupit beztrestne zozadu o tom neviem a na ifixit tiez neexistuje navod ako na to. Pokladal by som to teda za beznadejne.

Ak by sa ti to podarilo, urcite daj vediet, rad sa nieco priucim.

jigga1411
    Účastník (Participant)

je to tam nalepene dost na pevno. Eventualne by sa to asi mozno aj dalo nahriat teplovzdusnou pistolou a vylupat to ale asi si popri tom poskriabes cely telefon. Tuje video ako to robi tipek :https://www.youtube.com/watch?v=pSnnHoW-Yt0

MoRFi
    Účastník (Participant)

Nic neodlepuj, je na nom nalepena wifi antena. Potrebujes to cele rozobrat. Odkial si?

gabonov
    Účastník (Participant)

idealne je to rozobrat pouzit rozlepovac lepidla a vypadne ti cele sklicko aj bez namahy a rozbitia, da sa to aj znonka je to zlozitejsie ale ide to odporucam nahriat fenom alebo niecin takym (nie teplovzduskou bez regulacie) a idealne tenkym plechom 0,2mm odlupnut alebo ak je prasknute aj skrutkovacom pomaly a hlavne davat pozor na kameru a wifi flex(musi byt dobre nahriaty aby povolilo lepidlo, je priamo na skle)

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.