Výmena baterky iPhone 5

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Výmena baterky iPhone 5

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Autor
    bawy
    Moderátor

Zdravím, vie mi tu niekto vymeniť na počkanie baterku v iP5? košice..

Teda predpokladám že v tom bude problém, telefon sa vybil..išiel som ho hodiť na nabku a stále mi ukazuje že som pripojil nabku ale telefon nenabieha…nefunguje ani sleep + home, nedá sa dať ani do DFU..telefon nie je horúci aj keď je pripojený na nabku…

iTuxx
    Moderátor

Ako dlho si ho na nabke nechal? To par minut trva kym mrtvy telefon ozije.

macur
    Účastník (Participant)
    bawy
    Moderátor

iTuxx: nechal som ho možno 3-4 hodiny, stále to isté, ale hlavne baterka sa nehriala..neviem čo sa stalo..tak som ho nechal potom celú noc na balkone nech sa zimou baterka vymláti…no nebola až taká zima, no ráno už na nabke začalo nabíjať..najprv baterka nedržala kapacitu, po plnom nabití je však všetko normálne a baterka funguje ako nová dokonca vydrží viac ako doteraz…..fakt nechápem čo mu preplo….

manimam
    Účastník (Participant)

a skusal si ten link co poslal macur, mne tak vymenili baterku aj tlacidlo ON/OFF zdarma v ramci tych apple programov vymeny na Iphone 5 32GB. skontroluj si to podla serioveho cisla…

bawy
    Moderátor

skúšal som, ale moj telefón nespadá do toho programu :/

manimam
    Účastník (Participant)

skoda toho…

eraserv6
    Účastník (Participant)

Tak ako som tu uz viackrat pisal – baterku treba aspon raz za mesiac totalne vybit az do vypnutia zariadenia koli udrziavaniu dobrej kondicie :-)

bawy
    Moderátor

eraserv6: to je otázne..vyzerá to tak že práve spomínané vybitie baterku šoklo..2 dni predtým som bol vonku behať niečo po polnoci, ale bola celkom kosa, samozrejme GPS + spotify si vybralo svoju daň a po hodine a pol behu sa telefón kompletne vypol no musel som dobehnúť ale telefon už ani neukazoval ikonu o vybití proste bol úplne prázdny…predpokladám že to súvisí s tým, ale teraz sa to tváári že je všetko OK..

eraserv6
    Účastník (Participant)

Myslel som to trochu ironicky ale faktom ostava ze li-ion baterie(mobily, notebooky, atd…) sa vybiju iba na pripustnu hranicu, nikdy nie na nulu takze je podla mna zbytocne sa bat obavat.
    Ak sa ti parkrat takto vybil iphone, urcite si mu tym neposkodil. Skor si myslim ze nabijanie takto vybitej baterie je spociatku velmi nizkym prudom, preto to tak dlho trva kym iphone “nabehne”.
    Mne sa uz tiez stalo ze som musel mat na nabijacke ipad pekne dlhy cas kym sa chytil.

Inak to o tom vybiti az do vypnutia som davnejsie cital aj niekde na webe apple support.

shadower
    Účastník (Participant)

ak takymto baterkam moze prepnut, do kedy sa vybija urcuje sw a nie sama batarka, cize ak raz prepne sw a necha bat viac vybit prip az na 0 tak tu bat potom nabijes len s velmymi problemamy ak potom bude este fungovat normalne

bawy
    Moderátor

presne ako píše shadower: predtým než sa tá situácia stala mi baterka začala rapídne klesať, pozeral som ako ubiehaju % každou minutou aj 2 % pri komplet vypnutých appkách…až sa vypol len som cítil horúce vo vrecku…a potom už nešiel nabi’t ani po niekoľkých hodinách…

eraserv6: štandardne lipol nevybiješ úplne, avšak chladné počastie vie vymlátiť aj tie posledné % baterky ktoré inak drží soft za účelom nepoškodenia baterky..vtedy pri behu bola baterka proste na 0% kapacity..

eraserv6
    Účastník (Participant)

Nikde netvrdim ze sama bateria urcuje svoje max. vybitie, o to sa staraju ochranne obvody a nie software.

bawy : Skusal si chytit nabijacku pocas pokusu o nabitie pokial bol iphon mrtvy? Stavil by som sa ze bola uplne studena a to koli tomu ze tu bateriu dlhy cas nabijala velmi malym prudom(prednabitie), az potom dostavala tolko kolko normalne dostat ma. Kedze sa ti uplne vybila a mala na nu vplyv este aj nizka teplota kleslo napatie viac ako by malo, preto to dlhe ozivovanie ale ze by si na nej nenameral ani 0 voltov proste neverim.
    Havne ze vsetko dobre dopadlo.

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.