Vydrž batérie iPhone 4S iOS 8.1.2

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Vydrž batérie iPhone 4S iOS 8.1.2

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 21 až 26 (z celkového počtu 26 )
  • Autor
    Kubiss017
    Účastník (Participant)

Baterka mi išla tak rýchlo dole kvôli tweaku zo Cydie ktorí bežal nonstop aj keď som z iPhonom nič nerobil.

idarkco
    Účastník (Participant)

Nuž ale to si nám zatajil že máš JB <)

JFK.
    Účastník (Participant)

Jozef, Orange má LTE, a hlavne, pokrytie v BA je velmi slušné si myslím … Na dialnici uz mozno od Senca chytíš.
    V Petržalke v noci aj 70 mbit download, cez deň okolo 35. Staré mesto, Ružinov, Nové mesto 60-70 mbit som nameral aj ráno a počas dňa.
    Upload velmi skáče, niekedy 3-4 mbit …inokedy okolo 18-25 mbit.
    Ping medzi 30-60.
    Nepripláca sa nič, len pri aktivácii LTE na iPhone upozorňovalo, že sieť nie je optimalizovaná a že moze spôsobiť vybíjanie baterky atď.

Akože vam viacerým to je asi jedno :D ale proste kvalita zvuku na LTE je ďaleko vyššia ako na Edge.
    Proste je to HD audio. (Medzi iPhonmi)

Ale stále mam pocit, že ten telefon je nejaký kurnik teplý počas používania Safari alebo čokolvek čo využíva LTE. Nepáči sa mi to…

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

holt vysielac generuje teplo, to je normalne. Ono prave preto Apple nedaval LTE do iPhonu, dokym neboli cipy s rozumnejsou spotrebou tepelnym odpadom.

Ale s LTE v Ruzinove mam strasne slaby signal, len 2 palicky a pri dialnici v ruzinove vobec nic, ani to. Orange.

Kubiss017
    Účastník (Participant)

Otázka pre tých ktorí majú JB a používajú tento alebo podobný tweak. Používam tweak iBatteryInfoPro2 a mám otázkú… Actual Max Capacity 815 mAh –> to je kapacita ktorú moja baterka aktuálne môže dosiahnuť ? Lost Capacity –> stratená kapacita–> to je akože 615 mAh mŕtvych a baterka má namiesto 1430 mAh už len 815 funkčných mAh ak som to správne pochopil ?? Nabíjacich cyklov mám 308 ( už celkom dosť).

Kubiss017
    Účastník (Participant)

Nikto nevie poradit ?

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 21 až 26 (z celkového počtu 26 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.