Vydrž batérie iPhone 4S iOS 8.1.2

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Vydrž batérie iPhone 4S iOS 8.1.2

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 26 )
  • Autor
    Kubiss017
    Účastník (Participant)

Ako ste natom s výdržou batérie na 4Sku ? Neviem či už mám vymeniť baterku za novú alebo nie lebo nabíjam 2-3 krát denne a to len pri bežnom používaní a jase na 1/4.

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

Uplne v pohode, 1-2 dni podla pouzivania.

inspektorko
    Účastník (Participant)

Kubiss017: jednoznacne vymena baterky, nie je draha , stoji okolo 14E a vymenu zvladne kazdy, ale potrebujes pentalobe srobovak.

weritass
    Účastník (Participant)

tak ja som si tiez v poslednom case vsimol ze mi ide rapidne dole baterka na 4S… ale pripisujem to tomu ze ho uz mam skoro 3 roky no…

Kubiss017
    Účastník (Participant)

No ja mám 2 ročný iPhone a tiež si myslím že už je načase vymeniť baterku, ale aspoň nemusím kupovať mám doma 1 mesiac používanú originál baterku zo 4Ska tak to len vymením. Diky za rady

zane
    Účastník (Participant)

A ako je to s tou výmenou? Čo na to treba? Je to náročné? Lebo viem že pri 3GS bolo treba dávať pozor na nejaký kábel a tak, tak sa mi to nechcelo…
    Servisy sú celkom vtipné, za tú prácu, asi 2 min chcú aj 30€ :D

Kubiss017
    Účastník (Participant)

Vymeniť je to úplne jednoduché (teda aspoň pre mňa) ja som pred cca. 2 týždňami vymieňal základnú dosku, bez problémov… Servis je strašne predražený. Na výmenu baterky potrebuješ len taký hviezdičkový šrobovak myslím že sa volá pentalobe, klasický krížový šrobovak a niečo čím odpojíš baterku, sú nato také umelé pomôcky ktoré sa používajú aj pri výmene displejou atď. (neviem ako sa to volá) ale dá sa to odpojiť čímkoľvek si myslím.

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

Ten flex kablik na baterke sa da odpojit aj nechtom. Vymenu zvladne fakt hocikto kto vie odkrutit 2 srobky.

Bal by som sa skor kvality baterie, tie z eBay ci roznych DealExtreme su sracky z Ciny kde kvalita je dost pochybna.

csbgy
    Účastník (Participant)

a neviete poradit spolahlivy shop kde su tie baterky do 4s kvalitne? :) mne sa napr. vypina niekedy uz pri 30 %..a nabijam 2 denne tiez..

Kubiss017
    Účastník (Participant)

Ja osobne by som zvolil túto + máš k tomu aj náradie na výmenu http://www.gigastore.sk/neoriginalni+19788/patona-aku-pro-mobil-iphone-4s-1420mah-37v-li-pol-naradi/

Kubiss017
    Účastník (Participant)

Tak baterka vymenená ale žiadnu zmenu nevidím ráno som ho odpojil z nabíjačky a je to taká istá katastrofa ako aj pred tým to je 4Sko natom až tak zle ?! A to som ho moc ani nepoužíval a teraz mám 20%. Tak v čom je chyba ?

iTuxx
    Moderátor

4Sko je, co sa tyka baterky, na tom najhorsie zo vsetkych iPhonov. Ja som ho rok dozadu musel pouzivat nudzovo asi tyzden a velmi som plakal.

????
    Účastník (Participant)

background app refresh je vypnuty? mne pomohlo to vypnut

Kubiss017
    Účastník (Participant)

Background app refresh som mal zapnutý, teraz som ho vypol tak uvidíme.

idarkco
    Účastník (Participant)

Ja odporucam este povypinat vsetky lokalizacne sluzby – teda tie systemove, okrem find my iphone, to tiez pomoze, lebo tie systemove sa spustaju na pozadi a ani sa neobrazi ikona…

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

okrem find my iPhone a synchronizacie casu, lalibracie kompasu a vyhladavania siete mam vypnute vsetky systemove lokalizacne sluzby. U aplikacii mam zapnute “while using”. Background refresh vypnuty. Takisto auto regulaciu jasu displeja.

teraz iPhone 5S, takisto dobra vydrz 2 dni pri beznom pouzivani (ktore si ale kazdy predstavuje inak, ze)

Ak volas alebo browsujes ci sa hras ci pouzivas GPS (asi najviac zerie), bateria ide velmi rychlo dole.

JFK.
    Účastník (Participant)

stáva sa vam keď voláte cez LTE ale voláte dlhšie a stratíte LTE signal lebo nejak debilne držíte iPhone :D že sa to prepne na Edge a potom iPhone doslova horí a baterka ide dole strašne rychlo?

Ako to nechapem, občas si to ani nevsimnem keď krátko telefonujem ale keď skončím hovor a pozriem na displej tak mi svieti Edge …(pred telefonátom bolo LTE a myslim si, že mať Edge v Petržalke je odveci)

-je to 5S a nepatrí to sem ale tak pytam sa či nahodou :)

Jakub Dandul
    Účastník (Participant)

Neviem náhodou, či sa všetky hovory neprepínajú do Edge a to nielen na iPhone ale na všetkých mobiloch, aspoň tak som to postrehol aj ja. Je to vlastnosť siete podľa mňa.

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

Len s tym LTE, Orange ho ma? A ak, za akych podmienok? Viem, ze u telekomu si clovek za to musel priplacat ci co u Orange mi svieti len 3G, preto som to vypol. Zvykol som si mat zapnute len Edge, na bezne veci to staci (datum a cas sync, pocasie apod.).

Prave kvoli baterii. Este som si vsimol, ze 5S ma slabsi prijem signalu ako 4S, asi kvoli tomu kovu vzadu

Jakub Dandul
    Účastník (Participant)

Áno, Orange má LTE, ale nevyužívam to. Väčšinu času som na Wifi. Navyše u nás v Brezne ani nemáme pokrytie. A má ho normálne zadarmo pre všetkých, ktorý sú v pokrytí a majú príslušný telefón.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 26 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.