vizitky

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 21 )
  • Autor
    monicqa
    Účastník (Participant)

nemate niekto tip na soft na tlac vizitiek?
    nieco ako business card composer ale free..

designme
    Účastník (Participant)

Ved vizitky sa daju vytlacit v tlaciarni za 0.06 Eur / kus. A budes to mat kvalitnejsie.

monicqa
    Účastník (Participant)

a naco budem za to platit ked si to mozem spravit sama a vytlacit na tlaciarni? je hospodarska kriza, treba setrit ;)

designme
    Účastník (Participant)

Ako myslis :)
    Tak ak ich mas jednostranne tak si ich rozloz na A4 v Illustratore a potom si ich pokrajas ;)

monicqa
    Účastník (Participant)

ale ja zhanam nejaky soft, kde si len nahadzem udaje, s nejakymi peknymi templatmi… ved hadam neexistuje jeden soft na vizitky pre mac, ludiaaaa

sento
    Účastník (Participant)

za tie 3 hodiny si si mohla urobit paradne temptaty sama

monicqa
    Účastník (Participant)

sento: ja nesedim na macblogu a necakam ze kto mi napise, som v praci a len sem-tam sem idem ceknut ci mi niekto poradi. ale zatial sa nikto nenasiel, ja sa nepytam na nazor ze ako najlepsie ci najrychlejsie spravit vizitky, pytam sa na to ci niekto nepozna soft na tvorbu vizitiek. si tu niekedy pripadam ako v skolke

psychodiagnostic
    Účastník (Participant)

Pages

ivan.m
    Účastník (Participant)

V iWorku -Pages as daju. Len so name zaciatki vyber namiesto blank, business card. Ale neskusal som.

baltazar
    Účastník (Participant)

monica, mas pravdu, Tvoja tema je vazne skolkarska, ale i napriek tom, vdaka za nu :) pokial by som si nezaguglil, doposial by som netusil ze existuje nejaka „specializovana“ applikacia na pripravu vizitiek :D

ale tu som videl niekolko oku lahodiacich veci:

http://www.belightsoft.com/products/composer/overview.php

sento
    Účastník (Participant)

mile deti,
    nie je tazke nahodit si 5x9cm dokument s par riadkami na text, a miestom pre logo
    popripade upravit nejaku predlohu v pages alebo akejkolvek systemovej app. …
    avsak davajte pozor, aby ste mali veci v cmyku a aby ste si to pekne vyskladali napr na A4

a nezabudneme na orezove znacky, lebo nebude olovrant

baltazar
    Účastník (Participant)

sento :) daj este aj nastavenia pre postscript, pripadne nejake profily pre distiller pre domacu tlaciaren, pardon skolkarsku

a spravne vyradit, na obratku a na prekrut :D

lebo nebude ani popoludnajsi spanok

monicqa
    Účastník (Participant)

vidite chlapci, vas navod ma 5x viac krokov ako by som si priala vynalozit. hmm fakt neviem preco niekto vymysla program v 3 krokoch na jednoduchu vyrobu niecoho, na co by inak mohol vynalozit svoj drahocenny cas…. a sediet nad tym pekne aspon pol dna…

a baltazar dakujem za googlenie, taka sprosta zas nie som aby som nevedela hladat, a len tak btw. ten link co si mi sem hodil je presne na program, o ktorom som pisala na zaciatku ze by som chcela nieco podobne ale free ak existuje… takze nabuduce si aspon precitaj prvy prispevok ;)

psychodiagnostic
    Účastník (Participant)

uFFFFFFFFFFFFFFFFF no sak podla mna taketo aplikacie by uz kto vyrabal free??? Podla mna neexistuje, a pages mas urcite, takze tam mas mrte tych templateov…cize si vyberes jednu, prerobis podla svojho, das ze print, tam si das save to PDF, a potom ich poukladas presne na A4 alebo A3 a uz len vytlacis…..jednoduchsie by to uz ani nemohlo byt…

monicqa
    Účastník (Participant)

ok psychodiagnostic, dik, ved tie pages beriem, len som si nemohla odpustit odrazit tie ironicke utoky ostatnych… ale ja som pacifista takze peace

psychodiagnostic
    Účastník (Participant)

peace OFF

danocoys
    Účastník (Participant)

Za tu dobu si to uz mohla mat aj zakupene.. kedze si v praci tak tych 39 dolacov nie je ziadna palka.. pokial vsak nechces robit rucne.. :)
    Nechcem davat zly navod ale po 10 sekundach pozerania na torentoch… lalala..

pythoon007
    Účastník (Participant)

to fakt milujem pišete tu samé hlúposti namiesto aby ste napísali názov programu !!!!!!! Ja to prijam nenávidím.

monicqa:v microsoft project gallery das buisneass card (ak mas office ale to ti doslo)

monicqa
    Účastník (Participant)

pythoon007: suhlas, dik za radu :)
    danocoys: keby som mala za kazdy soft ktory raz pouzijem dat 40 dolarov…

raul
    Moderátor

monicqa: daj pls nazov programu, ktory si pouzila… thx

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 21 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.