Vírus

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Janka9
    Účastník (Participant)

Ahojte, chcela by som sa informovať o tom ako mám zistiť či nemam vírus v macu, pretože pri poslednom reštartnutí čo som mac reštartla mi napisalo že váš mac je asi infikovaný vírusom. Ďakujem za pomoc

Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

Kde to napísalo? Mne také čosi vypísalo na jednej webovej stránke a ponúkalo stiahnuť antivír :-)))))))

Stormtrage
    Účastník (Participant)

Všetci vieme na “akej jednej” popripade viacerych strankach taketo veci vyskakuju :D :D :D

eraserv6
    Účastník (Participant)

Asi tak :-). Kamarat s windowsom sa tiez dusoval ze “tam” nikdy nebol ale ked som to prebehol nastrojom na ten druh ransomware tak mi pekne ukazalo cookies z tych stranok :-)

Janka9
    Účastník (Participant)

No je možne že mi to vybehlo na jednej web stránke a ponuklo stiahnuť antivírus. Takže sa nemám ničoho obávať ?

Adomm1234
    Účastník (Participant)

Nie je sa treba ničoho obávať. Systémové hlásenie NIKDY neponúka stiahnutie aplikácie tretej strany. Takže ak to ponúklo stiahnuť antivírus, bola to forma reklamy s vlastným oknom. A čo sa týka “tých” stránok, tak na ne chodia úplne všetci, tak neviem chalani čo vlastne riešite. Každý pozerá čas od času nejaké to péčko…

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.