TODAY

Domov Diskusné Fóra Ostatné TODAY

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 61 až 74 (z celkového počtu 74 )
  • Autor
    murriik
    Účastník (Participant)

Škoda že nevypustili nový iTunes dnes večer, to by ma celkom potešilo. Trochu ma sklamal ten nový ‚Lighting‘ konektor, to je vážne stále len USB 2.0? Keby ho postavia na Thunderbolte, alebo ja neviem aspoň USB 3.0. Dizajn je fajn, čierna je opäť čierna haha

PeterS
    Účastník (Participant)

Chces iTunes 10.7 teraz?
    http://www.apple.com/itunes/download/
    nech sa paci …

NapheX
    Účastník (Participant)

vdaka, akurat neviem kde je tam vobec zmena :D

poper
    Účastník (Participant)

si robi srandu
    novy itunes bude az po ipodoch

majdy
    Účastník (Participant)

NapheX, treba asi lepšie porovnávať :)
    Ale súhlasím s prižmúreným okom, lebo som čakal viac, niečo ako minulý rok, keď prišla siri a najväčšie sklamanie pre mňa, že základ ostal len 16GB, to je sakra málo na dnešnú dobu :/ jedno dlhšie video tri kúpené albumy, iOS, možno tak 100 fotiek, nejakých možno 10 app/hier a pamäť je fuč :/

Io (:
    Účastník (Participant)
    majdy
    Účastník (Participant)

ipod touch bol v základe 16GB sa mi zdá, či? :D

vlk
    Účastník (Participant)

zda sa mi to alebo zmenu farby podstúpil aj rám celeho iphonu ? príde mi nejak velmi čierny

majdy
    Účastník (Participant)

vlk, áno, celý iphone je teraz jednofarebný, buď len čierny, alebo biely (plus strieborný)

Io (:
    Účastník (Participant)

nebol praveze :D sa mi zda ze len 8 32 a 64 ! :D

Xavier
    Účastník (Participant)

Nové Nano je hrôza. Vyzerá ako paródia na Nokiu Lumiu! Jonnymu už asi došli nápady požičané od Dietera Ramsa.

majdy
    Účastník (Participant)

Hej máš pravdu, pozrel som si to :) …tak zrejme preto je to tak, lebo je to lacnejšia varianta a nový bude len v 32 a 64GB :)

NapheX
    Účastník (Participant)

10.7 2012-09-12 Now supports iOS 6 and new iPhone and iPod models. No to sa mi ani neoplatilo stahovat :D

McJobs
    Účastník (Participant)

Pozrel som si tu keynote, a hroooza. Najmä ten co prezentoval iPody, nieco strasne. Produktove video k iPhonu 5 slabe, dizajn iPodov krok vedla. iPod nano vyzera jak nejaka činska napodobenina (biely plastovy pasik na zadnej strane, farby nezaujimave), iPod touch ma zase späť ten ohavny vyrez na Wi-Fi antenu ako prve tri generacie, to iPútko ma dojalo. Najzaumivejšia časť bola nove iTunes, lebo ta neleakla ako kryt iPhonu 5 pred štvrť rokom. Neprešiel ani rok od smrti SJ a vidno kam to smeruje.

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 61 až 74 (z celkového počtu 74 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.