Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › TODAY
Prekrásny je bože nech je už na slovensku !!!!
v iphone byt moze ale nevysiel este ani len golden master..tipujem tak do 3 tyzdnov
To je kurva veľa času :/ už som chcel oskusat nič software
*novy
mrzí ma, že neimpletemtovali dragon dictation do siri v SK … to by bolo už iná úrooveň.
dragon dictation ma este mnoho chyb..vela veci nedokaze vobec rozoznat a robilo by to len zbytocny bordel:D
tback: rovnako ako anglická siri ;) dragon je úplne skvelý, škoda len že nie je súčaťou systému..lebo poslat niečo na FB je ako škrabať sa rukou pozahlavu :D
iOS6 – o týždeň 19.teho
28.September Slovakia
ios 6 19.september vraj :D teda, necakal som take skore spustenie
Akurat pozerám tiež http://m.engadget.com/2012/09/12/ios-6-gets-official/
no super, tak som sa tešil v kútiku duše, že príde niečo väčšie … a oni ho zväčšia o 0,5″ dakujem pekne …
určite to je super stroj ale pre mňa sklamanie veľké, po tom čo som držal v ruke S3 a NOTE, tak ma toto veľmi sklamalo!
a tak som dúfal, že tam dajú aspoň 4,3″
jednoznačne kupujem Samsung :) avšak PC vždy Apple :)
ten novy itunes vyzera peckovo
hlavne ten mini player..z toho som uplne nadseny!
Zas pre mňa je to pekny kúsok :) mne celkovo nejde o veľký displej ale o pristupnosť a jednoduchosť :) určite beriem Apple a nie Samsung ale každý má iný názor a ja ho nikomu neberiem :) ale u mňa vedie jednoznačne apple po skúsenosti so Samsung tabletom 2.0 či aky je ten najnovší :)
to nano vyzera trochu ako nokia lumia:D
nano 6, dufam, dostane aktualizaciu, aby vyzeralo ako aspon ako iOS 5
teraz sa rozhodujem medzi iPhone 5 a dalsim galaxy nexus-om
cakal som NFC
mne sa ten novy Touch velmi paci. Skoda ze nie je aj 16GB verzia, ta 32GB je dost draha.
poper: kde si chcel NFC vyuzivat? Platit v Tesku? Alebo sa hrat Angry Birds Magic? Alebo cekovat reklamy na zastavkach MHD s NFC tagmi?
to LTE sa týka aj nás ? či len USA operátorov ?
iPT opat bez GPS, no nedockam sa. :-(