- This topic has 86 odpovedí, 29 hlasov, and was last updated pred 15 years, 9 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › tak a je tu Software Updat 2.2 pre iPhone
Já nevim já mam jabko, ale ten firewall na pár minut vypnout můžeš ne, nebo jsi na nějakym vládnim počítači boco? Zas to s tou bezpečností nepřehánějte…
,
a po druhe, na xp vypnut firewall, to je ako .. ani neviem :-D – proste vladny, nevladny pocitac, netreba vypniat .-D
Mne kedysi nevedeli aplikacie nadviazat spojenie zo servrom ked som mal nainstalovany nokia pc suit a podobbne proggramy, ktore sa spajaju zo servrom za ucelllom napr. updateu
30b1: to iste robi vsetkym, co idu cez nejaku pridavnu kartu. JB tomu niako zatial nepomoze. skusal som aj jailbrakenutu verziu 2.2 aj naspat na 2.1. Nepomohlo.
to nie je mozne, stale sa neprislo na riesenie ako to obist? tazke teraz mam pekny iPod touch miest iPhonu…
hej hej, aj ja som na tom tak. si pustam z neho akurat mp3 v aute a hram asphalt a spore :)
prosim poradte mi, nejaky link alebo odkaz na nejaku stranku kde si mozem zdarma stiahnut update 2.0, do mojho ipodu touch 1. gen. dakujem
Here it is http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ ENJOY!
dik mooooooooooooc a ked si stiahnem 2.2.1 tak co potom normane nainstalujem …?
prosim kto by ma vedel zaregistrovat na iTunes Store, nemam platobnu kartu a chcem free aplikacie a hry. A skusal som uz vsetko mozne no neda sa. Prosim pomozte mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vsak sa zaregistru na SVK store a stahuj free aplikacie , zvladne to kazdy
Dominika dakujem velmi pekne za tvoju ochotu :) si zlata a nevedela by si mi poradit ako sa zaregistrovat na iTunes Store skusal som uz vela moznosti….. mno ale chcem sa zareg. bez platob. karty. Dakujem este raz pa
no a nemusim mat platobnu kartu?
kde tu vidis dominiku ????
V SVK STORE SI DAJ SPOSOB PLATBY —-NONE—-
oky vyskusam to ale ked mi to nepojde mohol by som ta poprosit keby si mi ten ucet zrobil?
Domca na druhej strane :D
jasne ze by som ten ucet zrobil , dam ti tam aj cislo mojej kreditnej karty ale nic nekupuj len FREE , dobre ?
nie neberem na seba zodpovednost to fakt nemusis
:D ani som nechcel , nepochopil , nevadi….
daj si SVK store a sposob platby NONE , musis mat slovak store lebo inde to nejde !