Steve Jobs si berie voľno do júna 2009

Domov Diskusné Fóra Ostatné Steve Jobs si berie voľno do júna 2009

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Guess
    Účastník (Participant)

Akurat som precital clanok na appleinsider o tom, ze Steve Jobs berie vaznu dovolenku do konca Juna.
    Celkovy mail si mozete precitat tam, ale tak vyzera to ze je na tom dost zle.

titinius
    Účastník (Participant)

toto je opat nova tema ? ci si premenoval staru,,?
    co ma po nom ?:)
    je to frajer, ale kazdy raz musi umriet, a mozno si len chce oddychnut, a ma uz po krk blbnutia :)
    nemyslim si ze by na to bolo nieco zauimave, a aj keby umieral, tak co,,? poslete mu kazdy euro aby mal na doktora,? myslim ze to nepotrebuje:)
    je to dospely slobodny clovek, tak ho nechajte zit a nerozoberajte ho stale,,,
    vam by sa tiez nepacilo, keby niekdo vedel o kazdom vasom prdnuti, a nebodaj by ste dostali hnacku, tak vas rovno odpisu ze mate rakovinu hrubeho creva :)

pepa007
    Účastník (Participant)

Vážení, tohle téma mi připadá vrcholně nevhodný a nevkusný a navrhuju jeho okamžité zrušení. Přejme panu Jobsovi brzké uzdravení a to je tak maximum kam nám přísluší strkat nos.

k.luk
    Účastník (Participant)

Nikto predsa od vas nechce, aby ste rozoberali jeho krvny obraz a pocet bielych krviniek. Je to tema o tom, aky dopad bude mat (vcelku neocakavane) stiahnutie Jobsa zo sceny na Apple a jeho vyvoj.

Trosku logiky, pani!

psychodiagnostic
    Účastník (Participant)

podla mna ziadny…
    sak on si to moze dovolit hehehe :) nech si berie pre mna za mna aj 10 rokov :)

renad
    Účastník (Participant)

Morbidná téma – LOCK !!!

wbear6
    Účastník (Participant)

kazdy raz umrie. Aj ja aj vy

macintos
    Účastník (Participant)

Myslim ze Pan Jobs si skutocne zasluzi aj dvojrocnu dovolenku.To co urobil pre IT svet je obdivuhodne.Verim,ze obetoval skutocne obrovske mnozstvo sil,energie aj svojho zdravia do celeho vyvoju applu. Tak ho nechajme pokojne si oddychnut a ak ste veriaci mozno aj hodit daku modlitbu za jeho zdravie :)

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.