,,Stav: Prebieha rozdeľovanie disku…,, – a nič…(Instalacia Windows 8.1)

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software ,,Stav: Prebieha rozdeľovanie disku…,, – a nič…(Instalacia Windows 8.1)

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    tanič
    Účastník (Participant)

Ahojte, vedel by mi niekto poradit?

– Mam Late 2013 a chcel by som don nahodit Win 8.1….

1.) naformatoval som USB (8GB) MS-DOS (FAT), – skusal som aj ext. hdd 500 GB s formatom ExFAT

2.) Boot Camp – odskrtnute vsetky 3 policka (vytvorit inst. USB, stiahnut softver, instalovat Win.) – stiahne softver na podporu, ulozi,atd., pri dalsom okne mam rozdelit na partricie, dam pre Win 120 GB, kliknem dalej, a nebehne mi animacia (modre pruzky zlava – doprava) na spodnom bare a nic sa nedeje…

,,Stav: Prebieha rozdeľovanie disku…,,

Proste nezacne to rozdelovat – nenabehne tam v tom policku vyplnovanie modrou, len stale dookola tie pruzky…

– ani po hodine, dvoch, troch…

(iMac Late 2013, 3.4 GHz i5, 2 GB grafika, OSX Maverics, BOOT CAMP Verzia 5.1.2 (484)

pri instalacii Win. 7 to rozdeli hned a vsetko prebehne OK….

Dik za kazdu odpoved!!!

babo
    Účastník (Participant)

na co Win 8.1 ked ti chodia 7? :) ale dobre to si sa nepytal. Pocitac mas skoro presne ako ja (teda komponenty co si spomenul mam presne aj ja:) )
    mas Fusion Drive, alebo len HDD/ len SSD a priapdne ake velksoti? napriklad 8cky mali problem s Fusion 3TB, aj ked to uz by malo byt v 5.1.2 bootcamp fixed.
    kazdopadne predpokaldam, ze Win sa snazis nainstalovat na disk ktory je v macu, ziaden externy

tanič
    Účastník (Participant)

Mam HDD 1TB – 499 GB volneho miesta, ano, Win chcem instalovat na disk Macu.

BootCamp mam 5.1.2.

Skusal som asi 4 Win-y ( 8.1, x 64, Full, aj activated, aj clean, atd. ), no stale to zamrzne pri rozdelovani disku.. – Teda aspon myslim, ze sa nic nedeje, ved som to nechaval pri kazdom pokuse min. 1 hod. bezat a nic, ziadne hlasenie.

A co som googlil, tak to ma trvat max. niekolko desiatok minut… Ale vedel by som to niekde skontrolovat, ci sa nieco s tym vobec deje? – Monitor activity ?

tanič
    Účastník (Participant)

PS.: neviem, ako tu pridat screeny, tak takto:

http://macforum.cz/download/file.php?id=4007&mode=view

tanič
    Účastník (Participant)

Tak uz som to vyriesil, pre tych, ktori budu mat podobny problem, snad to pomoze… Jednoducho:

1.) Nainstalovat Win 7

2.) Startovaci disk dat zatial na Win.

3.) Instal. Win. 8.1 vo Win 7… (Bez Boot Campu – Ovladace a ostatne si najde Win. sam)

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.