starý iMac 24, 2,8 vs nový iMac 24, 2,66

Domov Diskusné Fóra Nezaradené starý iMac 24, 2,8 vs nový iMac 24, 2,66

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    yvy
    Účastník (Participant)

Uvazujem o kupe iMacu. POvodne som chcel kupit novy iMac 24 s procesorom 2,66, ale v predajni ma prehovaraju na stary iMac 24 s 2,8 procesorom. Vraj je vykonejsi a v testoch sa umiestnil na 2. mieste po najvyssom modely z novych iMacov. Cenovo vychadza lepsie stary, no ked do neho dokupim 4 giga ram a doplnim nejaky externy hardisk vyjde to o par tisiciek drahsie.
    Ktory z nich by ste odporucali (nejde ani tak o peniaze), ktory je „lepsi“? Mam skor kupit novy iMac s novou grafickou kartou, alebo starsi s vykonejsim procesorom?
    Stroj budeme pouzivat doma na bezne veci + na strihanie amaterskeho videa (mozno neskor aj cez Final Cut), spravy fotiek a tak…
    Dik za radu.

psychodiagnostic
    Účastník (Participant)

ja mam doma stary…tiez kupeny nedavno, ja som novy ani nechcel, lebo mozno tam budu nejake problemy, a stare iMac-y su uz doledene masiny, tak ja som zobral stary 24-ku, 2.8 dualkore, 4 giga ramky, 256 graficka karta a 500 HDD a ziadne problemy, sice ja video nestriham stym…ale fici jak ma, mrte vykonny mac (mne to uplne staci)
    ja by som odporucal stary, ma aj viacej vystupov, tusim novy ma iba 1 FireWire a kedze strihas video to asi budes potrebovat, na nejake hyper rychle zalohy alebo ja neviem naco, ja natom mam tiez pripojeny externy disk dokonca aj dve hehe :)

Jod
    Účastník (Participant)

Mne sa zdá grafický výkon v tomto prípade ako tá lepšia a využitelnejšia alternatíva. Prehovárajú ťa predpokladám preto lebo sa ich chcú zbaviť. Zase pokiaľ je lacnejší prečo nie.

iDominica
    Účastník (Participant)

Stary…psychodiagnostic ma pravdu ten je doladeny aj ja sii idem kupit iMac ale len 2.4 ale mne to staci,ja tiez to potrebujem len na take prkotinky strihanie videa,photoshop

Jod
    Účastník (Participant)

Škoda, že tie v akcoške sú len 20ky. Tá akcia asi do nekonečna nebude čo :D v iStyle ich ešte majú pomáriu, minule tam ukladali aspoň po 5krabíc pod každým stolom. Ale nejak moc ho nezlacnili, oproti tým ostatným :-/

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.