Domov › Diskusné Fóra › Hry na Macu › Starcraft 2
- This topic has 13 odpovedí, 7 hlasov, and was last updated pred 14 years, 5 months by mayoxy.
-
AutorPríspevky
-
19. júla 2010 o 20:35 #70341otik007Účastník (Participant)
Kedze tu tato tema este nieje a datum sa priblizuje, zaujima ma par veci;
1. Neviete ci bude dostupna OSX verzia tejto hry v nejakom shope na SK?
2. Skusal som stahovat priamo cez Blizzard downloader ale bojim sa toho, ze sa mi nebude dat zaplatit za hru so SK kreditkou, mate nejake inf. ohladom tohto?19. júla 2010 o 21:16 #219135sleepwalk3rÚčastník (Participant)19. júla 2010 o 21:18 #219136otik007Účastník (Participant)Ok, beriem ale v otazke stoji v shope na SK :) V najhorsom pripade aj ten Amazon poriesim ale to je ako last resort. Skusal som brloh ale tam sa neviem dovolat ale zajtra sa tam asi budem muset osobne zastavit lebo ma seru :)
19. júla 2010 o 22:31 #219149rackomÚčastník (Participant)ak to funguje ako warcraft 3 tak potom kupis CD a ide win/mac … to mi bolo poradene, kupil som a fici bezproblemov na macu nativne … co sa tyka hry, pokial viem, tak sa daju na battle nete zaregistrovat kluce ku hre a stiahnut si ju potom mozes kedykolvek
to som vyuzil na mbp kde mi nejde mechanika … regol som sa, kluce som zaregistroval a dalo mi downloader na war3 pre mac stoahol, zinstaloval a slo to … pozrel by som sa ci to nie je ten isty pripad
edit: pozeram ze aj na tom amazone je to ako PC/Mac cize by to mohlo byt ako som vravel
20. júla 2010 o 8:14 #219171otik007Účastník (Participant)@rackom – ano toto som aj ja cital a je to vseobecne zname o hrach od Blizzardu. Ale tusim, ze stary Starcraft a takisto aj Diablo 2 som mal original ale iba na PC a musel som to stahovat odznova na OSX.
Skusim dnes este ten Brloh a napisem nejake info. pre potencionalnych zaujemcov.
20. júla 2010 o 8:40 #219175sleepwalk3rÚčastník (Participant)vcera moj brat volal (alebo pisal) do brlohu a povedali mu ze len „PC“ verzia. Aj ked sa mi tomu nechce verit kedze aj vsetky WOW-ka su vsade PC/Mac a na 99% predpokladam ze to tak bude aj so strcraftom.
Kazdopadne ja to mam predobjednane z toho Amazonu – vychytal som este nizsiu cenu ako tam maju teraz, takze uz len cakam na 29.jul (predpokladany datum dodania).20. júla 2010 o 9:15 #219183addamzÚčastník (Participant)No bohvie, hra ma 7GB tak neviem ci napracu obe verzie na jedno DVD, jedine keby boli dve, alebo to maju tak ze zdielane su graficke, video a zvukove subory a len jadro bude rozdielne pre PC a MAC a v tom pripade by sa to mohlo zmestit.
20. júla 2010 o 10:01 #219187otik007Účastník (Participant)@sleepwalk3r – presne toho sa aj ja obavam, ze na SK bude len cisto PC verzia. Zacal som rozmyslat aj ja nad tym amazonon….
@addamz – podla mna content je ten isty, len instalacne .dmg je pridane co je otazka par mega alebo sa mylim?*edit* Takze volal som s Brlohom (BB) a bolo mi povedane, ze to bude aj na OSX „Vsetky hry od Blizzardu su aj na OSX..“. Tak teraz neviem ci tomu mam verit alebo nie :)
20. júla 2010 o 10:25 #219189rackomÚčastník (Participant)@otik007: ja si myslim ze tomu mozes verit … neverim ze by nerobili aj verizu pre mac. co sa tyka tej velkosti tam by asi problem nemal byt, najviac aj tak zaberaju vsetky tie graficke ficurky, kniznice, modely a co ja viem co vsetko a potom samotna hra (ako aplikacia) nema vela. napriklad nainstalovane WOW ma u mna so vsetkymi datadiskami 19gb a 17gb ma len priecinok data kt. je rovnaky aj na win. to je samozrejme uz nainstalovane cize nejako komprimovane to ma menej este.
btw prinajhorsom to stiahnes z battle.net :P
20. júla 2010 o 14:20 #219221otik007Účastník (Participant)Takze je tu oficialne stanovisko z Brlohu:
„Dobry den,
to, ci vylisky SC2 budu obsahovat aj instalacne subory pre MAC budeme
vediet, az ked hru budeme mat na sklade.“Cize neostava nic ine len cakat. Aj tak sa mi to zda byt polutovaniahodne, ked obchodnik nevie aky tovar dostane.
20. júla 2010 o 14:52 #219224JodÚčastník (Participant)Blizzard dáva na DVD obe verzie, tj. WIn/Mac a so slovenskou kartou ide platiť u Blizzardu.
20. júla 2010 o 21:00 #219254raulModerátorA keby aj nie, na zaklade serial numberu si mozete stiahnut instalator z blizzard stranok. Takze smelo kupovat :D
21. júla 2010 o 8:07 #219290otik007Účastník (Participant)@ raul – presne tak som sa to rozhodol spravit ;)
21. júla 2010 o 8:42 #219291mayoxyÚčastník (Participant)osobne mam vyskusany world of warcraft ,ze funguje to iste DVD aj na WIN aj na MAC. to znamena, ze blizzard to tak robi. Kedze starcraft 2 je casovo o dost novsia hra, da sa predpokladat ze na 99,99% to bude rovnako.
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.