Spotlight iOS 9.0

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    Marcel Polák
    Účastník (Participant)

Zdravím, dá sa niekde prednastaviť poradie výsledkov vyhľadávania v spotlight v iPhone iOS 9.0. Chcel by som, aby sa kategória kontakty zobrazila ako prvá, no telefón najprv zobrazí naj výledky, potom mail, správy, poznámky… a až potom výsledky v kontaktoch, čiže musím rolovať. Viem v nastaveniach vypnúť vyhľadávanie v iných aplikáciach a nechať tam len kontakty, ale to je také čudné riešenie. Vopred ďakujem za rady.

eraserv6
    Účastník (Participant)

Nemam IO9 ale v IO8 je pri kazdej polozke v riadku uplne napravo “trojciarka” na ktoru ked polozis a podrzis prst tak s nou mozes hybat hore – dole podla uvazenia

Kendy
    Účastník (Participant)

Dá ja to používam len na vyhľadávanie kontaktov v nastaveniach si zvoliš co chceš vyhľadať. A konečne to po update 9.0.1 funguje správne

????
    Účastník (Participant)

on sa pytal na poradie. v iOS9 tie drojciarky uz nie su, tento iOS9 vie lepsie ako ty, co naozaj potrebujes

alfoldy
    Účastník (Participant)

Spotlight mi nevyhladáva v kontaktoch :( občas niekoho nájde, inokedy nie. Dá sa to dajako dať do poriadku?

alfoldy
    Účastník (Participant)

Takže problém s vyhľadávaním kontaktov cez spotlight pretvrváva (iOS 9.02). Ak vypnem Návrhy Siri (Nastavenia/Všeobecné/Spotlight nastavenia/Návrhy Siri) to už vyhľadáva, ale stále má problém s diakritikou, tuším od iOS 8. Je to bug alebo to mám niekde nastaviť?

ovi77
    Účastník (Participant)

Potvrdzujem, aj mne vyhladava Spotlight kontakty len ked sa mu chce.

alfoldy
    Účastník (Participant)

Je to nehorázne otravný bug :( funkcia ktorú najviac používam :(
    Niekto nápad ako to vyriešiť? Alebo sa modliť že to opravia?

alfoldy
    Účastník (Participant)

iOS 9.1 a už všetko v poriadku ;)

vince
    Účastník (Participant)

Ja som vygúglil, že v kontaktoch-skupiny- odfajknúť všetky z účtu iCloud, urobiť hard reset a znova zafajknúť a pomohlo.

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.