Špecifikácie nových 13″ MacBook Pro

Domov Diskusné Fóra Ostatné Špecifikácie nových 13″ MacBook Pro

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 108 )
  • Autor
    Engi
    Účastník (Participant)
    rixi
    Účastník (Participant)

takze nakoniec skutocne MBP13 2011 bude mat slabsiu grafiku ako ma sucasny model MBP13 dokonca AIR?

maiob
    Účastník (Participant)

no grafika bude intelacka integrovana v CPU o tom sa hovorilo uz predtym, podla popisu a fotky ak je to pravda bude ten novy vysokorychlostny port zdielany s minidisplayportom cize zas nejake zbytocne redukcie…cize v podstate ak bude toto najnizsia konfiguracia – nic moc … CPU mi staci kludne C2D 2,4GHz, grafiku mam o nieco malo vykonnejsiu a HDD sa da vymenit kedykolvek

rixi
    Účastník (Participant)

no podla testov mam zdanie ze Intel HD3000 bude mat slabsi vykon ako integrovana GeForce 320M. pre mbp13 som uz rozhodnuty, no dufa-l/-m ze si na nom po pripojeni na externy monitor bude dat vychutnat aspon valve hry.

eFkoOo
    Účastník (Participant)

rixi:ak vychutnat znamena full rozlisenie tak si kup imac…na macbooku si asi este dlho skoro nic nevychutnas na plnom rozliseni…

JFK.
    Účastník (Participant)

ani SSD tam nie je, žiadna radikálna zmena, akurát, že pridali i-Procesory do 13,3″ :D
    -heh, to je super, aspoň ostatné generácie rýchlo nezostarnú :-))

rixi
    Účastník (Participant)

eFkoOo: tak si to samozrejme s 13 palcovym nb nepredstavujem, no ze spominana grafika bude v novsom modelu slabsia ako je teraz, je uz holy fakt. otazkou je na kolko % tuto stratu vyrovna vykonnejsi cpu.

eFkoOo
    Účastník (Participant)

rixi: a co si nevies vychutnat? ja mam 9400m a vychutnavam valve veci skoro denne :)

Dr.Exit
    Účastník (Participant)

Nie. Len tá grafika nie. Snáď by nebolí takí, že by tam dali tú slabú Intel grafiku.

Min_os
    Účastník (Participant)

Ak ta specifikacia nie je len zly zart a „fake“, tak pojde o zakladnu konfiguraciu a ta by mala nahradit macbook, ktory ze vraj konci. Vyssie modely budu na tom harwarovo urcite lepsie. Ak nie, tak je to signal, ze Apple uz velmi s macmi nepocita.

Nechce sa mi verit, ze by mal mb air vacsie rozlisenie monitora ako mb pro. Jedine, ze by „pro“ po novom v Apple jazyku znamenalo nieco ine „professional“.

Inac i5 + HD Graphics 3000 je urcie vykonnejsia kombinacia ako core 2 duo + nVidia 320m

m@R3k
    Účastník (Participant)

Neviem preco vacsina ludi tak zatracuje Intel grafiku, ako napisal Min_os v kombinacii s lepsim procakom bude minimalne porovnatelna so sucasnou 320M. Skor ma stvu ostatne veci ako SSD, rozlisenie, nahradenie superdrive vacsou bateriou. Dufam, ze to je fakt len nahrada za MBW alebo fake.

megahafo
    Účastník (Participant)

Podla mna je to somarina.. Uvidime az budu vonku.

Adrian91
    Účastník (Participant)

tusim dizajn noveho macbooku pro bude podobny macbooku air. Neviem ci sa mi to zda, ale podla tej fotky sa smerom doredu stenšuje

Serpantes
    Účastník (Participant)

ok tak nic, beriem spat

vlk
    Účastník (Participant)

Podla mna jasný fake, tá foto ako nejakeho činskeho fejku

Adrian91
    Účastník (Participant)

Tu foto zuzila ta stranka, tu je original:
    http://www.9to5mac.com/wp-content/uploads/2011/02/Thunderbolt-MacBook.jpg

Ale takýto istý bok ma aj terajsi macbook nie?

Menyhart
    Účastník (Participant)
    peter.pastier
    Účastník (Participant)

Ja len dufam ze to nebude macbook pro ale len macbook white s novou cenou 899 USD – to je najpravdepodobnejsie. MacBook Pro s horsim rozlisenim ako air je podla mna nepravdepodobny. Nemalo by to apple logiku dat nieco viac ako ostatny.

vlasy
    Účastník (Participant)
    Xfire
    Účastník (Participant)

mno zatial tomu neverim. vypada to zatial na fake.. ten light peak som videl pci kartu na pc a ta mala kombinaciu usb3 s LP som zvedav na zajtrajsok

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 108 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.