- Toto téma obsahuje 27 odpovedí, 10 hlasov, a bola naposledny upravená pred 7 years, 11 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: hardware › Schéma dosky – iPad Air 2
Adomm: v tej scheme co som ti pridal vyssie si to nenasiel?
Inac aj mne sa casto stane ze pri vymene nejakeho cipu zariadenie uplne prestane fungovat. A to robim pod mikroskopom, ziadne okolite poskodenie, doska zabalena a chranena od tepla. Nie ako niektori na youtube co pregulaju obvod na kolene. Toto nechapem, ale musia to byt machri. Ako ten kazachstanec co niekde v prdeli opravil a zavaril zlomeny ram na GSkovom bavoraku. Potom v BMW nechapali jak sa to da tak dobre opravit mimo servisu.
:-)
*zavarat
Tú schému som si všimol až teraz :D Vďaka, nevedel som, že je dostupné niečo také. Ale vyzerá to veľmi komplexne, netuším ani kde začať, keby som chcel tie informácie zúžitkovať.
edit: našiel som schému NAND čipu, ale neviem z toho odvodiť, ktorý rezistor v praxi chýba. Keby som poslal fotku, vedeli by ste napísať podľa tej schémy parametre? Alebo to už nemám riešiť, keď aj displej zničili?
edit2: respektíve aká je pravdepodobnosť, že dve chýbajúce malé súčiastky bránia zobrazeniu v iTunes aspoň v režime obnovy?
Preco si myslis ze jeden rezistor ma za pricinu to ze iPad nevidis ani v rezime obnovy?
Ja by som tipoval ze na doske je viac fatalnych chyb ktore ju pochovali a nie len jeden rezistor
Myslel som si to preto, že rezistor je jediná opticky viditeľná chyba a keďže nedošlo k žiadnemu ohýbaniu, vylúčil som aj chyby v štruktúre. Aj keď to som nemal robiť, vzhľadom na to, kto ju mal v rukách.
ale nemusi byt chyba opticka ani v strukture. Ak je vadny nejaky power IC tak doska ostane mrtva. A ako vies ze je NAND osadena spravne? Co ked gulicky pod nou spravili skrat, ktory viedol z odpaleniu toho napajacieho IC, pripadne niecoho podobneho?
Máte pravdu… no nič, nový iPad sa blíži. Skúsim to hodiť na bazoš, možno sa niekomu zídu repráky, šasi, antény, tlačidlá, atď.
Vďaka všetkým za Váš čas.