Safari 4 – proc jsou zase taby dole??

Domov Diskusné Fóra Ostatné Safari 4 – proc jsou zase taby dole??

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 21 až 26 (z celkového počtu 26 )
  • Autor
    addam.s
    Účastník (Participant)

No to nacitani (napis Loading) je ted sice o neco lepsi, protoze je lepe viditelne, ale modry progress bar mi schazi…

raul
    Moderátor

luqas: alebo klik strednym tlacitkom mysi, alebo odkaz nizsie…
    gs_peter: aj mne sa paci, ale preco az tak nadsene?? :D

zaujimava vec pre safari je toto: http://pointum.com/safari-4-final-tweaks.html
    mozno casom pribudne aj moznost tabs on top…

a este jedna vecicka::: neviete, ako spravit to, aby sa mi downloads window otvaralo v novom tabe a nie ako okno? thx

piggee
    Účastník (Participant)

Sakra, mne po update safari na verziu 4 vypisuje stale alert, ze keychain nejako nevie upravit. a je jedno ci dam restre to default, alebo cancel, tak za 10 minut je to okno znova na obrazovke.. neviete s tym helfnut?

Milu8
    Účastník (Participant)

piggee-urob srcreenshot prosim
    Raul-to pointum je uz volako ochudobnene.Verzia predtim mala o dost viac funkcii.
    Co robi funkcia Click create tabs? narobi to nahodou taby namiesto windows?
    dik

mtj
    Účastník (Participant)

Nezda se vam Final verze 4 o dost pomalejsi nez BETA? Ja uz dost vazne premyslim ze si nekde sezenu zase betu; nastradaly se duvody pro prechod zpet(rychlost a progress bar jsou nejvaznejsi)

raul
    Moderátor

Milu8: ano, je ochudobnena, a dokonca to tam aj autor spomina, ze niektore veci sa zmenili a tak, zvasty :D prave preto tam chyba aj tabs on top, ale mozno ked pride na to, v com to je, opat to bude funkcne…
    Open in tabs znamena, ze ak mas niekde odkaz (napr tu http://www.gooogle.sk ) a kliknes na neho lavym, otvori sa v novom okne… Ak si zapnes open in tabs, otvori sa v novom tabe.

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 21 až 26 (z celkového počtu 26 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.