Safari 4 – proc jsou zase taby dole??

Domov Diskusné Fóra Ostatné Safari 4 – proc jsou zase taby dole??

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 26 )
  • Autor
    addam.s
    Účastník (Participant)

Muze mi nekdo rict, proc mam taby ve finalni verzi Safari zase dole? Asi nemuze, co? To si snad delaji srandu…

Jod
    Účastník (Participant)

Lebo ša ľudom nepáčili a zle sa snimi pracovalo. Na druhej strane zaberali menej miesta.

eraserv6
    Účastník (Participant)

Rozmyslam ze si ponecham instalnutu betu

Milu8
    Účastník (Participant)

Mne sa pacili taby on tops,ale ked som chcel minimalizovat okno v safari 2click-om jednoducho sa to netalo,bo
    lista bola plna.
    Vela usery nadavaju ze preco to apple zmenil,mne ale toto riesenie vyhovuje :)
    Apple pridal button na odkritie,zakritie bookmarks baru co mi pride cool funkcia,tym
    usetrite aj miesto.

karci
    Účastník (Participant)

Mali by to spravit na prepinanie. Kazdy by si vybral co mu vyhovuje. Ja som v tom nevidel ziadny problem.

addam.s
    Účastník (Participant)

Jako ja jsem fakt divak, asi to bude kvuli stiznostem lidi. Ale oni daji taby nahoru, ktere jsou podle me uplne v pohode a hlavne na mem malem displeji MB 13″ zabira horni panel mene mista, nekteri si na to zvyknou (treba ja) a ted je daji zpatky, omg. To same jsem nepochopil s barvou toho panelu. V betach ho zesvetlili (stejne jako nyni iTunes) a ted je zpatky tmave sedy. Je pravda, ze tato tmave seda je mnohem hezci, protoze ladi se zbytkem systemu, akorat ten iTunes je ted jediny svetly. Ve verzi 8.3 ho daji taky zpatky do tmave? :)

krtko.
    Účastník (Participant)

Mne sa pacili a pracovalo sa mi s nimi dobre. Takze je to 50:50 a mala na to byt volba v nastaveniach. Dufam, ze do vydania SL bude update.

mtj
    Účastník (Participant)

Jj, myslím že to bude 50:50 právě kvůli tomu, že někdo jede na 13,3″ a někdo na 24″ trochu rozdíl ve způsobu práce asi :) Každý má jiné zvyky, doufám že to nakonec nějak nastavit půjde (a hlavně progress bar!) :D

bawy
    Moderátor

:) prs hore pre taby opäť dole..nedalo sa s tým pracovať :) aspoň pre mňa teda.

RA-dim
    Účastník (Participant)

ak by ste niekto na nete nasli, ako zase vratit taby do zahlavia, prosim, napiste. Rozhodne na MB 13″ to pomoze. A uz som si na to aj zvykol.

eraserv6
    Účastník (Participant)

Ale je pravda ze to mohli riesit vyberom tabov v nastaveniach, bud hore alebo dole

Luqas
    Účastník (Participant)

mam jednu otázku, možno mierne trápnu. Doteraz som používal Firefox, no vyskúšal som safari 4 a rýchlosť je značne rozdielna. V podstate som si rýchlo zvykol, chýba mi pár addonov, ale to nie je problém. Neviem si však poradiť práve s Tabmi. Bol som zvyknutý, že sa mi nové okná otvárali v taboch. Viem, že v Safari sa dá otovoriť nové okno v tabe za pomoci cmd+klik na link, no je to maximálne otravujúce. Nedá sa to nejako nastaviť tak, aby sa mi (tak ako vo firefoxe) otvárali nové okna do tabov?

Jod
    Účastník (Participant)

Potiahni to okno do toho s tabmi a ono sa ti to spojí.

zero0x
    Účastník (Participant)

To sa nejak v terminali nastavuje, daj si do googlu „safari one window mode“

Luqas
    Účastník (Participant)

super super, ďakujem veľmi pekne, naozaj krásne a rýchle riešenie, dovolím si ho zkopčiť.
    takže pre povolenie stačí do terminálu zadať:

defaults write com.apple.Safari TargetedClicksCreateTabs -bool true

pre zrušenie to isté len na konci je false samozrejme.
    zdroj: http://www.tuaw.com/2008/03/21/terminal-tip-safari-3-1-brings-true-one-window-mode/

gs_peter
    Účastník (Participant)

akoze nove safari je uplne super, som uneseny uaeeeee

meee

zero0x
    Účastník (Participant)

Skvele zrobili toto „Loading“ lebo doteraz sme nevideli na prvy pohlad, ci sa stranka nacitava, alebo uz je nacitana :)

jurosik
    Účastník (Participant)

no praveze ten modry loading v address bare bol milion krat lepsi..

karci
    Účastník (Participant)

presne, v adress bare ten load efekt bol super, podobne ako na iphone.. teraz to natlacili do prava.. v 4 bete sa pri nacitavani otacalo to koliesko palickove, tam bolo vidiet ze sa stranka nacitava…

krtko.
    Účastník (Participant)

No fakt jedine co ma se.ie su tie taby. Takze ak niekto najdete postup skor ako ja tak sa dohodneme na pive (resp. inej strave podla chuti) :)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 26 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.