Domov › Diskusné Fóra › Tipy, triky, modding v Mac OS X › Safari 4
Stiahli ste si ho? Ako ho hodnotíte? História je naozaj pekne spravená, len si stále neviem zvyknúť na nové tabulátory (záložky), ktoré mimochodom vyzerajú ako má Chrome.
Mne sa zatial pozdava, treba si zvyknut a ta historia je super, tak isto ako oblubene polozky….
:) no…zda sa mi to dost podobne ako google chrome-aspon tie top pages..a taktiez aj tabs su navrchu ako v google chrome..windows native look moze byt pozitivum…aspon si takto chce apple pribrat ks ebe aj win userov… ikedsi myslim ze ti mco safari pouzvat nebudu cize zbytocnost…. nitro engine…no nespozoroval som ziadne zrychlenie v prehladavani…. ale moze byt..
cover flow hodnotim super…
no a už som ho aj odprášil preč z disku, hrozne hrozne mi padal :-/
Neviem ako vyzera chrome ani som ho este nepouzival, ale dufam, ze ta rychlost bude viditelna v normalnej verzii, lebo sa mi stava, akokeby safari zmrzol a zas sa rozbehol
to sa stáva aj mne a preto som dúfal, že sa mi to s tou beta verziou už diať nebude. no ale smola, bolo to ešte horšie :-(
No celkom sa mi zapacil a zatial ani nespadol….
Ved vyzera presne ako Chrome :D:D
Dost mi schazi prubeh nacitani v adresnim radku a to jako dost!
tiez som ho dnes nainstaloval, vyzera super, tabs navrchu mi vyhovuje, rovnako ako aj top sites. stvu ma ale dve veci a te ze cooliris a inquisitor nemaju v novej verzii podporu
dá se to nainstalovat vedle stabilní trojky prosím?
mne to rovno prehodilo z 3.2.1 na 4… Ale ked nebude vyhovovat, tak odinstalujes a nahras 3
mne jedine co trosku vadi je ze Taby su hore,, je to menej pohodlne (treba vykonat dlhsiu cestu na trackpade) ako predtym,,,
inac zatial to je umna v stadiu testovania :D
mne sa nahodou tie taby hore neskutocne pacia a davam im zato +100 bodov. usetri to vpodstate jeden riadok
nikomu to naozaj nepadlo? to len mne? :-D padalo mi to asi každých 5min.
mne to ide už asi 30 minút žiadné padanie,dobré rýchle
už safari podporuje 3rd party pluginy? to je jedinej důvod proč používám Firefox místo Safari.
Jinak beta verzi Safari4 jsem už měl nainstalovanou asi před 2 měsíci – to ještě nebyla public. Ale vzhledově byla totožná s verzí 3, akorát v Acid3 testu měla 100%. Je vidět že novinky v UI si Apple nechal na poslední chvíli.
:-( Mne sa Safari 4 ani nezapne. Padne pri štarte… (MBP unibody s napojenym iPhonom)
no Safari 4-ka celkom ujde :)
nato ze je to beta mi pride dost stabilne (apson u mna), zatial hodnitim kladne skoro vo vsetkych ohladoch, zatial ho pouzivam asi jednu hodinu.
Chlapi mne ani nezapne,asi tiez ako vitoo-vi,zapnem,padne tak dookola., som zufali,pomoccccc prosim?!@!?
Aj ja chcem vyskusat :)
MB white