Safari

Domov Diskusné Fóra Ostatné Safari

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 21 až 34 (z celkového počtu 34 )
  • Autor
    raul
    Moderátor

nech zabera aj 100gb, kym to nemrzne.

petiar
    Účastník (Participant)

Včera mi akurát asi na 2 minúty šiel do Not responding a pri prepínaní medzi tabmi občas vyskočí beachball na pár sekúnd… Ale v Crucial.com už majú 8G (2×4) RAMky, takže čokoro bude upgrade a už ma to hádam nebude tak trápiť.

peter.pastier
    Účastník (Participant)

Mimochodom safari na win7 ide vyborne, uz som vyskusal vsetky prehliadace a ostal som pri safari. Na mojom cude co sa vola Asus eee pc 1201HA ide takmer tak ako na beznom notebooku. Ziadne prehnane HW naroky, ziadne padanie a na ramke zozerie maximalne 500 mb. Odporucam kazdemu.

Dr.Exit
    Účastník (Participant)

zero0x: Plne súhlasím :)

Matyas
    Účastník (Participant)

Ahoj, tak teda Safari a predsa len problém. Posledné dni mi akosi mrzne, neviem čo s tým a je to dosť nepríjemné. Nakoniec ho treba vždy zavrieť a spustiť odznova, aby sa po čase zas zaseklo. Neporadíte? Plís!

Ináč, zvykol som si naň a používam ho i na Windows (XP aj 7). Ide tam bez problémov, dokonca niekedy rýchlejšie ako FireFox (či ako sa to volá), čo na rovnakom compe používajú kolegovia.

EdDy
    Účastník (Participant)

Ja som používal Safari na Macu odkedy som ho mal, ale posledne dni/mesiace som videl beachball častejšie ako nevidel … a odkedy som si dal Chrome tak Beachball nie je :)

Anonymný
    Neaktívny

ako z toho safari zmazem cache? ale fakt ze zmazem, to tlacitko v menu Empty cache nefunguje!
    ide o to, ze tvorim stranky. na localhoste som zmenil jeden obrazok(nahradil povodny novym ale s rovnakym nazvom) a velmi rad by som videl ako to bude na tej stranke vyzerat, lenze safari ten novy proste nevie zobrazit. ked kliknem na stary, ktory furt zobrazuje a dam open image in new tab zobrazi pekne novy obrazok. ked dam empty cache, stlacim 10x cmd+R, vypnem tab s danou strankou a znovu zapnem – nic nepomoze, furt stary obrazok. pritom ten stary som uz aj z kosa zmazal.
    vie niekto riesenie? ci len nepouzivat safari?

chrome, firefox, opera to pochopia hned po prvom cmd+R. Jedine safari od apple to nedokaze. Asi vie ono lepsie, ktory obrazok tam ma byt….

psychodiagnostic
    Účastník (Participant)

tak nechcel som tu zalozit novy topic ze 8bit Safari tak tu to mate,

for pixel maniacs >> http://mrgan.tumblr.com/post/3330188156/pixelfari

raul
    Moderátor

nuda: mne to funguje ako ma.

marianlapos
    Účastník (Participant)

poradíte mi nejaký program na mac safari, niečo ako safari restore? safari restore mi nefunguje.Ak zatvorím safari a znovu ho otvorím tak mi nabehne jeden tab z domovskou strankou.Mal som aj program glims ale tiež nefunguje.

ygy
    Účastník (Participant)

aký restore myslíš ? vymazanie všetkých údajov z safari ? tak to máš najlepšie vymazať a opätovne safari nainštalovať :)

osobne však používam google chrome :) odkedy ho mám som koliečko šťastia ešte nevidel čo sa o safari ani náhodou povedať nedá :)

marianlapos
    Účastník (Participant)

nemyslím vymazanie ale ak znovu otvorím safari, aby som mal otvorene okna ako predtým.Mne sa otvorí iba jedno okno s domovskou strankou.

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

Menu Safari -> History -> Reopen All Windows from Last Session

ruidos
    Účastník (Participant)

nazdarek

nechcem zakladat novy topic. mam otazku . funguje vam na novom safari korektne RSS ?
    dik

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 21 až 34 (z celkového počtu 34 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.