- This topic has 33 odpovedí, 21 hlasov, and was last updated pred 13 years, 3 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › Safari
nech zabera aj 100gb, kym to nemrzne.
Včera mi akurát asi na 2 minúty šiel do Not responding a pri prepínaní medzi tabmi občas vyskočí beachball na pár sekúnd… Ale v Crucial.com už majú 8G (2×4) RAMky, takže čokoro bude upgrade a už ma to hádam nebude tak trápiť.
Mimochodom safari na win7 ide vyborne, uz som vyskusal vsetky prehliadace a ostal som pri safari. Na mojom cude co sa vola Asus eee pc 1201HA ide takmer tak ako na beznom notebooku. Ziadne prehnane HW naroky, ziadne padanie a na ramke zozerie maximalne 500 mb. Odporucam kazdemu.
zero0x: Plne súhlasím :)
Ahoj, tak teda Safari a predsa len problém. Posledné dni mi akosi mrzne, neviem čo s tým a je to dosť nepríjemné. Nakoniec ho treba vždy zavrieť a spustiť odznova, aby sa po čase zas zaseklo. Neporadíte? Plís!
Ináč, zvykol som si naň a používam ho i na Windows (XP aj 7). Ide tam bez problémov, dokonca niekedy rýchlejšie ako FireFox (či ako sa to volá), čo na rovnakom compe používajú kolegovia.
Ja som používal Safari na Macu odkedy som ho mal, ale posledne dni/mesiace som videl beachball častejšie ako nevidel … a odkedy som si dal Chrome tak Beachball nie je :)
ako z toho safari zmazem cache? ale fakt ze zmazem, to tlacitko v menu Empty cache nefunguje!
ide o to, ze tvorim stranky. na localhoste som zmenil jeden obrazok(nahradil povodny novym ale s rovnakym nazvom) a velmi rad by som videl ako to bude na tej stranke vyzerat, lenze safari ten novy proste nevie zobrazit. ked kliknem na stary, ktory furt zobrazuje a dam open image in new tab zobrazi pekne novy obrazok. ked dam empty cache, stlacim 10x cmd+R, vypnem tab s danou strankou a znovu zapnem – nic nepomoze, furt stary obrazok. pritom ten stary som uz aj z kosa zmazal.
vie niekto riesenie? ci len nepouzivat safari?
chrome, firefox, opera to pochopia hned po prvom cmd+R. Jedine safari od apple to nedokaze. Asi vie ono lepsie, ktory obrazok tam ma byt….
tak nechcel som tu zalozit novy topic ze 8bit Safari tak tu to mate,
for pixel maniacs >> http://mrgan.tumblr.com/post/3330188156/pixelfari
nuda: mne to funguje ako ma.
poradíte mi nejaký program na mac safari, niečo ako safari restore? safari restore mi nefunguje.Ak zatvorím safari a znovu ho otvorím tak mi nabehne jeden tab z domovskou strankou.Mal som aj program glims ale tiež nefunguje.
aký restore myslíš ? vymazanie všetkých údajov z safari ? tak to máš najlepšie vymazať a opätovne safari nainštalovať :)
osobne však používam google chrome :) odkedy ho mám som koliečko šťastia ešte nevidel čo sa o safari ani náhodou povedať nedá :)
nemyslím vymazanie ale ak znovu otvorím safari, aby som mal otvorene okna ako predtým.Mne sa otvorí iba jedno okno s domovskou strankou.
Menu Safari -> History -> Reopen All Windows from Last Session
nazdarek
nechcem zakladat novy topic. mam otazku . funguje vam na novom safari korektne RSS ?
dik