Safari

Domov Diskusné Fóra Ostatné Safari

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 34 )
  • Autor
    Macker2
    Účastník (Participant)

Pisem tento prispevok do kategorie ostastne bo nechcem tym povedat ze to je niaky software problem “mam firefox”

Ja len za kazdej strany pocuvam ze aky dobry browser je Safari. Nie ze by sa mi designovo nepacil ale podla mna je to evidentne nepouzitelny browser. To ze je rychly je mi momentalne prd platne. Radsej si o sekundu ci dve pockam a som v pohode. To ze mi nejde sa prihlasit na stranky ako je Agem.sk Bgs…..sk internet banking atd ci dalsie mnoztvo inych stranok by som aj pretrpel. Ale tak ze som skusil po dlhom case ze zacnem browsovat v safari ze opustim firefox a bude pohoda. Tak prvy pokus a obycajna stranka ako je Bleskovky.sk a ja sa neviem prihlasit aj ked samozrejme moje meno a heslo je spravne … standartne na FF sa prihlasuje bez problemu. Osobne pri safari mi blbne aj http://www.macblog.sk podla mna niake CSS.

Cize zhrnutie:
    Safari je velmi pekny a celkom rychly no umna momentalne absolutne nepouzitelny internetovy prehliadac.
    Dufam ze dojde aj taka verzia co bude pouzitelna a ktoru budem velmi rad pouzivat. Hlavne tie loginy.

zero0x
    Účastník (Participant)

ja so safari nemam ziaden problem. na macu je to najlepsi browser

tipujem ze pouzivas safari na windows a uz ides nadavat.. tak ti pripomeniem, ze safari je pre windows iba pre developerov, ktori nemaju mac aby otestovali sajty.

a kua uz by ste tu mohli zakazat pristup windowsakom!

Count Grishnackh
    Účastník (Participant)

Tak ja mám stále ešte Win (ale o chvíľu pojde do večných lovíšť) a používam Safari bez problémov. Ide mi všetko pekne, rýchlo, MacBlog vyzerá nádherne a s loginmy nemám žiadny problém. Čiže tipujem, že na Mac-u to musí byť ten naj prehliadač aký existuje. Ja som FireFox nepoužíval nikdy, ani Operu. Vyrástol som na Microsoft Internet Explorer a asi pred pol rokom som prešiel na Safari, že skúsim. Odvtedy som len na ňom a bez problémov. Na Windows XP!

Kiko
    Účastník (Participant)

No mne príde že Macker 2 má Mac, aspoň podla príspevkov ktoré tu písal.
    Macker 2: určite by som hľadal chybu niekde u teba, a nie u Safari ako takom. Safari používam už vyše roka a doteraz som nemal ani jeden s tebou popisovaných problémov. Všetko funguje úplne bez problémov. Takže musíš pohľadať chybu na tvojom Macu.

stranger
    Účastník (Participant)

Firefox puzivam od dob Phoenixa. Ako som si kupil MacBook, skusil som samozrejme Safari. Neuputal ma. Tak ako ani Konqueror v Linuxe. FF RC2 mi vsak vymrzal system na MacBooku. Tak som hladal a nasiel. Safari 4. Parada. Jediny problem mam so strankou agemu pri prihlaseni, staci vsak sipka dozadu a je to o.k., som aj prihlaseny. Odporucam Safari 4.

zero0x
    Účastník (Participant)

Count Grishnackh: Tak by si mal skusit ten Firefox, prip. Operu, pretoze pod windows je to najlepsi browser. Ja som bol tiez nejaky cas v obdobi ako ty, ze som este nemal mac ale uz som nim bol nadseny (som mal Linux aj windows prisposobeny aby vyzeral uplne jak mac) no a samozrejme som skusal aj Safari.

Celkom sa mi pacil pod windowsom, ale na firefox jednoducho nemal. Takze preto ti odporucam skusit firefox

No ale neviem, pod Macom je to uplne ine :) Asi to bude aj tym, ze tu ide Safari ovela rychlejsie. (Aj ked ff3 sa velmi zrychlil)

piggee
    Účastník (Participant)

Mne jedine co na safari vadi (a preto pouzivam firefox), ze nefunguje jablcko+enter na doplnenie adries. Inac by som kludne presedlal

Count Grishnackh
    Účastník (Participant)

to zero0x:

Dík za presviedčanie, ale ja sa nedám :). FF a aj Operu som skúsil, ale niečo mi na nich nesedí. Len neviem čo. Safari mi vyhovuje a aj keď niekedy blbne, viem, že je to len widlácka verzia :). Tento môj konzervatizmus je zakorenený zvykom. Vždy som používal Explorer a tak som si na neho zvykol. Vtedy sa mi jednoducho nechcelo prejsť na FF a ani na Operu. A momentálne sa vytešujem zo Safari a predstavujem si, že mi beží na Macu (aj keď je to len obyčajné PC s Widlami :) ). Chcem si navodiť tú Apple atmosféru…

marianlapos
    Účastník (Participant)

Vie mi niekto poradiť?Ako sa da v safari nastaviť, aby po reštartovaní mi ostali otvorene karty tak ako som ich nechal napr ako v mozile.Ak otvorím znovu safari tak mi astane otvorena iba jedna karta s dom strankou.Ďakujem

raul
    Moderátor

Stiahni si rozsirenie glims. Tam sa to da nastavit.

marianlapos
    Účastník (Participant)

sorry ale použivam windows a niečo na win bi nebolo, ĎAkujem

raul
    Moderátor

Aha, to je dost dolezite povedat ;-)
    Na windows nepouzivaj safari, je to hlupost. Vyskusaj operu, mozillu, chrome… Safar nie.

marianlapos
    Účastník (Participant)

skušam safari lebo planujem prejať na mac a momentalne používam mozillu.A čo mi odporúčaš na mac?

raul
    Moderátor

Na mac safari ;)
    Nema velky zmysel kvoli prechodu skusat na win safari.

marianlapos
    Účastník (Participant)

tak vravíš že na macu ide safari vpohode? a ako je to na macu s mozillou? Čo odporúčaš na macu?

denton
    Účastník (Participant)

marianlapos: stiahni si rozsirenie SafariRestore http://www.sweetpproductions.com/extensions/extensions.htm

Kamoska ma Safari na win a pochvaluje si to, takze Safari na win musi byt v pohode :-).

JFK.
    Účastník (Participant)

:D :D dosť vtipná debata
    skúšať safari je zbytočné nie ? :D

steele
    Zablokovaný

Ja iny browser ako safari na macu nepouzivam. a nemam ziadny problem. aj bgs aj interet banking (3 roznych bank) funguje bez problemov. s loginmi tiez ziadny problem (1password funguje vyborne). safari na wine mi prave naopak troska vadi, nejake prilis pomale to je. ak alternativu, tak odporucam chrome. s mozillou mam dost zle skusenosti.

raul
    Moderátor

Presne.

petiar
    Účastník (Participant)

Len drobný komentár k Safari na Macu – momentálne mi zaberá cez 1G RAM (7 otvorených záložiek). Správa pamäti nie je jeho silná stránka, oplatí sa ho raz za čas zhodiť a naštartovať znovu, najmä ak používaš Developer rozšírenie a debuguješ skripty na strane klienta.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 34 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.