Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: hardware › Rozprava o monitoroch (LG, HP, 24″)
- This topic has 11 odpovedí, 5 hlasov, and was last updated pred 17 years, 2 months by sento.
-
AutorPríspevky
-
8. septembra 2007 o 11:20 #55048sentoÚčastník (Participant)
ako na to? pri 24LG mi zrkadlenie velmi neslo /bolo neostre/,
a nerad by som pouzival 24lcd ako sekundarny monitor
pripadne ako poriesim aby bol primarny?
ako to riesite?dik za radu
-s-8. septembra 2007 o 11:26 #109766edkisÚčastník (Participant)ten isty problem som mal aj s 24″ HP LP2465
8. septembra 2007 o 12:27 #109768kubokovacÚčastník (Participant)v preferenciach/display a nastavis si aky mod chces uzivat (zrkadlenie abo dual), ak dual, identifikujes ako hlavny display tým cerveným ramcekom (pisem z pc, nie som teraz pri macu /!/ tak to nevidim) potom si nastavis rozlisenie (mozes jedno pre hlavny display a druhe pre book) musi to fungovat bez problemov, navyse mbp zvlada dual bez problemov, mirroring by somnepouzival (snad len v speci pripadoch – prezentacie abo co…)
10. septembra 2007 o 4:32 #109817sentoÚčastník (Participant)velka vdaka,
len mi prosim ta este polopate vysvetli,
ako zadefinujem primarny display
ako to selektnem aby bol cerveny ramcekvdaka
-s-10. septembra 2007 o 9:39 #109824Puk*Účastník (Participant)System Preferences >Display > Arrangement > Kliknes na ikonce primarniho monitoru na ten VRCHNI BILY PROUZEK, aktivuje se ti cerveny ramecek, pek jen drzis klik a presunes ramecek na tu druhou ikonku monitoru … To vse pouze pokud jsi v dual modu.
10. septembra 2007 o 19:13 #109837kubokovacÚčastník (Participant)tak tak…
11. septembra 2007 o 0:58 #109862sentoÚčastník (Participant)thx
11. septembra 2007 o 16:56 #109898edkisÚčastník (Participant)sento:
Pre aky 24″ LCD si sa napokon rozhodol? HP LG … ?22. septembra 2007 o 4:26 #110114sentoÚčastník (Participant)LG
ja kupujem az ked to vidim nazivo, na recenzie mam svoj nazornemozem kriveho slova napisat, je to podsvietene 12 trubicami… hdmi vstup….
a islo to o nejaku korunku nizsie dokonca
aj mys logitech revolution som k tomu nafasoval v cene…-s-
22. septembra 2007 o 7:26 #110115edkisÚčastník (Participant)cize kvalitativne je lg lepsi ako ten hp ?
22. septembra 2007 o 9:58 #110116Dominik BaloghÚčastník (Participant)LG 24″ som videl nazivo na tlacovej konferencii LG, mozno tam schvalne vybrali ten najlepsi kus co nasli, ale podsvietenie bolo perfektne. Cierna bola ale skor tmavosiva. Product manager povedal, ze je to “super”-MVA, 8 bit.
Inak je to velmi dobry monitor za dobru cenu, tusim som ho aj v nejakom clanku odporucal.
HP poznam tiez, S-PVA 8 bit, dobru ciernu, trosku “kockaty” dizajn oproti LG, inak dobry.
Obidva dost zaostavaju v gradientoch.
22. septembra 2007 o 15:12 #110120sentoÚčastník (Participant)tak, ako pise Dominik
aj s tou ciernou je to tak /avsak iba pri 100% ciernej z cmyku, ked to vymiesas je cierna ina – s tym som sa stretol pri skoro vsetkych lcd monitoroch/ja som dost googlil ohladom mva vs. pva, kedze som sa nevedel rozhodnut medzi viacerymi typmi monitorov
a ovplyvnila ma tato veta:Technológie TN+Film je kvôli použitiu zastaralého spôsobu Twisted Nematic nedostatočná a jej jedinou výhodou je cena. Pravdepodobne najrozšírenejšia In-Plane Switching má širokú podporu a prináša veľké pozorovacie uhly, zatiaľ čo kontrast a doba odozvy zaostávajú. Asi najlepšia, ale paradoxne najmenej rozšírená technológia je MVA od Fujitsu, ktorá spája dobré uhly pohľadu s rýchlou odozvou.
zdroj: http://www.ppelektronika.sk/lcd-monitory/technicke-informacie.html
-s-
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.