Rezignácia

Domov Diskusné Fóra Ostatné Rezignácia

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    EmElEn
    Účastník (Participant)

Vážený pán Dominik Balogh a ostatní používatelia MacBlog fóra,

vzhľadom na reakcie a spory uplynulých dní až dávnej minulosti, ktoré sa mi zdali značne nespravodlivé, som sa z nižšieuvedených dôvodov rozhodol podať

r e z i g n á c i u

a odstúpiť z funkcie moderátora tohto fóra. Hlavné dôvody sú nasledovné:

1.) Moje etické a morálne zásady mi nedovoľujú súhlasiť s činnosťami, ktoré sa tu dejú. Niektorí užívatelia si ma spájajú so skutočnými vlastníkmi tejto stránky, ktorí sú týmto poškodzovaní a ja nechcem, aby to takto pokračovalo.

2.) Mnoho užívateľov je z dôvodov, ktoré nebudem komentovať, nespokojných s mojou prácou a celkovou prítomnosťou.

3.) Vzhľadom na to, že väčšina užívateľov tohto fóra nie je ochotná rešpektovať ustanovené pravidlá a po upozornení na ne reaguje urážlivo, som stratil záujem moderovať toto fórum a do nekonečna upravovať príspevky a upozorňovať neprispôsobivých užívateľov, od ktorých si na oplátku vyslúžim ofenzívny postoj.

4.) V poslednej dobe nie som spokojný s celkovým prístupom a k organizácii fóra pánom administrátorom.

5.) Traja moderátori nie sú potrební a Tommy_Verceti to určite zvládne aj sám. Veľa šťastia, Tommy.

Je mi ľúto, že k takýmto krokom musím pristúpiť, no účasť v týchto diskusiách pre mňa nie je žiadnym prínosom a odmietam sa ďalej potýkať s etickými a morálnymi problémami, na základe ktorých by som 50% tém zamkol, alebo najlepšie vymazal. Celková účasť v diskusiách sa bude odvíjať od ich obsahu a od možnosti prístupu. Moje názory však nezmením.

Ďakujem za cenné skúsenosti.

//EDIT: Ešte by som chcel dodať, že tento môj krok samozrejme nie je urážaním sa, alebo podobne… Je to ako v politike – ak Vás ľudia neberú, odstúpite v prospech vyššieho záujmu. V tomto prípade je to záujem neutrálnych užívateľov.

Sevo
    Účastník (Participant)

nie som ani za ani proti. urcite si to znacne ovplyvnoval..

EmElEn
    Účastník (Participant)

Ešte by som chcel dodať, že tento môj krok samozrejme nie je urážaním sa, alebo podobne… Je to ako v politike – ak Vás ľudia neberú, odstúpite v prospech vyššieho záujmu. V tomto prípade je to záujem neutrálnych užívateľov.

Amarok
    Účastník (Participant)

chapem tvoje dovody… ak neveris ludim ktory boli voci tebe ofenzivny a nechystas sa zmenit svoje principy a ocakavania od FORA (zdoraznujem FORA tj. miesta kde ludia diskutuju na rozne temy) … tak je to asi aj mudre

petokiso
    Účastník (Participant)

: (

Dominik Balogh
    Účastník (Participant)

Dakujeme MLN-ovi za vela dobre odvedenej prace (premenovavanie tem na deskriptivnejsie nazvy, triedenie, pomoc zaciatocnikom), aj ked mnohym sa zdalo, ze nerobi nic, len vytvara konflikty.

Na fore vsak pribuda stale viac registrovanych uzivatelov (momentalne 1500) a moderatori su potrebni, ak by mal niekto zaujem o moderatorske prava, dajte mi vediet. Forum sledujem, takze nevylosujem nahodneho zaujemcu, ale ludi, ktorych na fore vidime vsetci casto s pozitivnymi resp. neutralnymi ohlasmi od ostatnych.

Vdaka
    DB

huMus
    Účastník (Participant)

RIP

Pajlo
    Účastník (Participant)

Moderovanie a arogantne spravanie (mnohokrat az urazanie diskutujucich) su dve rozdielne veci. Ja osobne tuto spravu vitam s nadsenim. MLN bol viackrat slusne poziadany, aby sa takehoto spravania zdrzal, no sam uznal ze to nepomahalo. Prajem vela stastia a slusnych diskutujucich.

EmElEn
    Účastník (Participant)

humus: Neumrel som.

Pajlo: Arogantné správanie máte aj Vy ostatní. Keď Vás na neho však niekto ako ja upozorní, vidíte len moju chybu. Nikde som neuznal, že to nepomáhalo, takže nekonšpiruj.

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.