- This topic has 28 odpovedí, 9 hlasov, and was last updated pred 8 years, 3 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › Reklamácia iPhone 6 strata signálu, tlačidlo domov
Mne 28.9. končí 1 ročná medzinárodná záruka tak ja čakať nemôžem, a nečakaj ani ty.
20€ máš ešte dobré, ja som pochodil horšie, som šiel do M:zone BA (cca 250km) a zbytočne, povedali mi že oni môžu zobrať na reklamáciu iba telefóny ktoré sa u nich kúpia (a to sú prémiový predajcovia apple). Že oni to tiež posielajú do CCC ale že môj nemôžu, tak som si cez ich stránku
http://ccc.sk/objednavka-prepravy.html
objednal prepravu a teraz čakám na kuriéra (podľa ich stránky by mal byť zvoz apple produktov zdarma tak som zvedavý)
Na tvojom mieste by som si to poslal cez nich, možno to budeš mať lacnejšie ako cez iStores KE
Nakoniec reklamácia vyriešená. V stredu prišiel kuriér po telefón a pondelok doobeda mi priniesol nový, neplatil som nič ani za dopravu, takže
CCC = MAXIMÁLNA SPOKOJNOSŤ,
no jedna chyba sa nevyriešila, strata signálu, no pravdepodobne to bude v sim karte a ak nie tak nie je problém poslať spať do CCC aj keď mi ročná záruka vypršala pred 3 dňami, nakoľko na tento nový iPhone 6 sa vzťahuje 3 mesačná záruka :-)
haha, žiadna sieť, na 3 iPhonoch 6 ( 16GB,64GB,16GB) mi to robilo – operátor ORANGE. Netuším čo to je ale pochybujem že všetky 3 boli poškodené…
Pôjdem ešte vymeniť SIMku aj keď mám originál nanosim novej generácie.. ale najskôr tá SIM
Nukiy, môžeš mi napísať? Mail mám v profile. Potrebujem sa porozprávať o niečom. :)
Edit: nemám. Tu je dandulj zav gmail bodka com
Ahojte, hlásim sa Vám s tým, že pred týždňom vo štvrtok som objednal kuriéra aby vyzdvihol môj iPhone 6 na záručnú opravu do servisu CCC. Kuriér prišiel do 24 hodín a vo štvrtok (dva dni dozadu) mi priniesol “nový” kus. Týmto sa chcem poďakovať servisnému stredisku CCC za rýchlosť, profesionalitu a kvalitu odvedenej práce a prajem im veľa pracovných úspechov. Toľko moja druhá, pozitívna skúsenosť zo servisom CCC.
Jakub a kde bol kúpený ten iPhone?
Vo Švajčiarsku.
Chlapi, dokola omielaná, no stále sa meniaca téma…
Vie sa niekto vyjadriť, ako je to AKTUÁLNE (07.2016) s výmenou iPhone v rámci záruky v Orange ? Bude sa jednať o nový kus (SWAP) alebo skladačku (Refurbished) ?
Dakujem !
:-)