Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › Reklamacia : iPhone 5, Telekom.
tak presne po 8 dnoch som si isiel do telekomu vyzdvihnut iphone5 ako som pred tyzdnom spominal ze som ho dal do servisu s dovodom “Ked zakaznikovi niekto vola, tak volajucemu sa javi akoby nebol v pokryti pritom zakaznik ma plny signal”… vratili mi ho s tym ze servis VSP Data SK sa vyjadril: “Pocas testu funkcnosti sa zakaznikom popisovane zavady neprejavili. Vykonana obnova + update iOS.”
Zaver z Telekomu: “Sposob ukoncenia reklamacie HW: Odovodnene zamietnutie reklamacie”
priznam sa ze som s takymto niecim aj ratal… Tato “vada” sa neprejavuje nonstop a preto mi bolo jasne ze ked to tam napichnu a vlozia simkratu samozrejme ze sa moze stat ze sa mi to neprajavi kedze to nebudu pouzivat dlhsiu dobu vkuse. Povedali mi ze ked sa to bude prejavovat stale, aby som to zas doniesol na reklamaciu…
Takze som si natiahol opat do telefonu backup predservisovy a idem si dalej pouzita telefon…uvidime
Natoc to.
Ahoj, prave sa chystám reklamovať moj iPhone 5s 16gb pretože mi nejde reprak.. Ked volám počujem sj ked mam slúchadla tak počujem, ale ako náhle chcem nieco pustiť nahlas tak to nejde.. Ani na FaceTime nepočujem, musím si dať slúchadla.. Myslite ze mi to vyreklamuju a dostanem nový iPhone?
ak je este v zaruke tak ho klasicky vymenia za refubrished…
Je v záruke :) a nevieš ako dlho to cca bude trvať?
Je dovod na reklamáciu ked na displeji pri kraji je dlhy zlty flak ?
tanik: trvat to bude tych 5-8 dni, musia to poslat niekde v europe do apple, tam to pozru ci nemas polku veci vymenenych za neorigo a poslu ten s vymenenymi komponentmi… tvoj si nechaju a tiez vsetko zle na nom vymenia a zas daju niekomu inemu. Celkom dobry sposob rekamacie.
ruidos: malo by to byt na reklamaciu, apple ma slusny program reklamacny, asi najpelpsi. Vzdy je co zlepsovat, ale ked vidim ako niekto pochodi s reklamaciou inych znaciek (uz taky nemame, vyberte si nieco ine, ale zas nie novu vlajkovu lod atd…)
Najviac ma serie ze mam system 6.1.4 este a ked to buchnem do servisu urcite uz pride s ios8
Určite s iOS 8 nepríde. Vždy to bolo tak, že sa telefón, resp. refurbished kus vrátil so systémom, s ktorým vyšiel. Teda pokiaľ reklamuješ iPhone 5, tak ti príde na 99% práve s iOS 6.1.x.