- Toto téma obsahuje 66 odpovedí, 18 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 years, 1 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › Redsn0w vydáva update na jailbreak iOS 4.2.1!
DUke ….. napodobne …pozeram a skusam moj novy 4 ajfon uz 2 tyzdne a nist…..teoreticky som volal do apple v USA a nakolko ma viac ako 90 dni muel by som si zaplatit 70 usd a vraj by mi pomohli …tak neviem . I ked je to chore …kupis locknuty phone a podla mna apple ako vyrobca by ho mal hw unlocknut na dialku alebo tak nejak …ved ked uz ho nema povodny operatator na ktoreho bol locknuty im to moze byt suma fuk .
a ak by som to chcel spraviť bez spomínaného iPhonu 4 alebo iPodu nového, ako to mám spraviť…?
JFK: presne tak, da sa to aj na 3gs.. ale potrebujes poznat niekoho, kto ma ip4. Aj ked len na hodinku. Potom jeho mobil odtial vyhodis a nic sa mu s tym nestane a ty tam mas 3GS…
Ja mam ip4, preto ma to o to viac laka :)
JFK.: Taka moznost zatial neexistuje.
raul : teraz som v pomykove, načo čakáš ? :D
_
ok dík, ako na gympli majú nejaký iphone4 ale to su není takí kamaráti aby som za nimi lozil, že chcem robiť take drísty :D…ááách..dobre neriešim to..to len tak ma napadlo :-)) hey hou :-)
raul: alebo ist do t-mobile, orange alebo apple predajne a pozriet sa ci maju 4.2
jfk: ockovi na vianoce nahovor:)
preco vaham? lebo na to nie je JB…
poper: co si tym chcel povedat? :)
ze ak maju 4.2 tak si aktivovat (alebo co) free mobie me
aha, uz rozumiem, k comu si sa vyjadroval :) To bolo skor pre JFK :)
v kosiciach v optime uz stiahli iPhone 4, neviem preco, asi tam zajdem a narovinu sa ich spytam pod ruskom mojho zaujmu o kupu :-P
urcite volal rano do kosic do optimy steve a vysvetlil im to a oni, kedze budes pod ruskom svojho zaujmu, ti vysvetlia, preco im SJ kazal stiahnut iphone… :)
popravde, už som z toho deb1l :D
unlock na i4 4.1 02.10.04 ani pod stromcek nebude !!!!!!! :(((((((((((( fnuk
a to mas odkial ?
mna sa pytas???
a odkial mas ty ze bude do vianoce???
pokial viem tak uz bolo MILION terminov od sameho septembra kedy mal ten ulock vyjst a nikdy NIC
hlavny termin bol ked vyjde 4.2 a co NIC
uuuuuurcite to vyjde za 14 dni! POCHYBUJEEEm
ludia cakaju nektori uz od SEPTEMBRAAAAA
oldo: a ty si mylis ze ty vyvojary JB si tam sedia a piju kavu?? oni kazdodenne makaju tak im aspon nenadavaj zato ze si niekdo zmyslel ze vyde unlock…
Zdravim vsetkych.Som tu novy a kupil som iphone 3gs.
Je tam soft 4.0 a je tam aj jailbreak.
Mam v aute original bluetooth sadu skoda a nechce mi to nacitat kontakty.
Skusal som to s iphonom 4 a funguje to bez problemov.Neviete v com moze byt problem.
DAKUJEM PEKNE
toto je trapne s tym mazanim komentov
píš slušne a hlavne k TÉME nič sa mazať nebude! nie je na tom nič záhadné..
slovo papulovat neni vulgarizmus.. len som ozrejmoval davidkovi aka je napeta situacia, keby mal zamknuty iphone4 tak by rozumel