Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › Redsn0w vydáva update na jailbreak iOS 4.2.1!
- Toto téma obsahuje 66 odpovedí, 18 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 years, 1 months od
oldo.
-
AutorPríspevky
-
1. decembra 2010 o 9:30 #236390
n3lson
Účastník (Participant)ja mam podobny problem…len ja sa stale objavim v recovery mode…a je to na hovno…dalej nic…restore nepomaha…stale to skonci v recovery mode…
1. decembra 2010 o 9:37 #236392Sagittarius
Účastník (Participant)Tak sme potom dvaja :)
Ono, prvy krat sa mi to podarilo vcera vecer, ale to som tam zaskrtol aj Cydiu, lebo mi napadli neskutocne veci. pretaktovat iP, a zvacsit RAMku pomocou swap.
Ale neajko to asi nefungovalo, nebol vobec rychlejsi, a aj tak mi blblo prepinanie spustenych aplikacii.
Stlacil som dva krat home button, a vybral nieco, a iP mi zamrzol, ale po par sekundach sa rozbehol.
No a teraz skusam JB ale bez Cydie, ju nepotrebujem, a zakazdym skoncim na tom istom mieste.
Na disku mam vselico mozne na hack iP, ale ci mi to pomoze, neviem :)
1. decembra 2010 o 12:32 #236423mjaus
Účastník (Participant)Mne pomohol navod od Termixa. hned na 1x sa mi to podarilo iPhone 3G s novym bootom… akurat na jednej z jeho linkov bolo ze pouzite Redsn0w 0.9.6b4 a v dalsom texte som zbadal ze Redsn0w 0.9.6b5 a tak som podla printscreenu pouzil Redsn0w 0.9.6b5…
Daval som rovno aj Cydiu aj % baterie. Drzim palec.
1. decembra 2010 o 12:58 #236427termix
Účastník (Participant)Redsn0w 0.9.6b5 je spravne :)
1. decembra 2010 o 17:03 #236454raul
Moderátoriphone 4 os4.2.1 JB nic?
1. decembra 2010 o 21:26 #236482max7323
Účastník (Participant)no veru ….tiez sa prave pozeram na taky strasne drahy ipod predomnou z ktoreho sa neda telefonovat … ;-)
2. decembra 2010 o 8:19 #236521mjaus
Účastník (Participant)Este par otazok na Termixa, alebo kto kolvek kto vie. Po jaibrake iPhoen 3GS s 4.2.1 a Cydiou musim robit pri restarte tethered JB (cize cez komp).
1. Je mozne spravit downgrade tohoto iPhone (aj ked nemam zalohu SHSH) na nizsiu verziu trebars 4.0.1 s Cydiou?
2. Je mozne restore cez iTunes do povodneho stavu bez akychkolvek problemov?
Lebo som vyguglil ze bez zalohy SHSH takehoto iPhonu to nie je mozne. Bude potom po vydani najnovsieho Redsn0w takyto Jailbrake iPhonu? Aby mi to nabiehalo ako untethered JB?
Vdaka…
2. decembra 2010 o 10:21 #236535Duke
Účastník (Participant)poraďte aj mne:
mám iPhone 3G, kúpil som ho zablokovaný, lebo pôv. majiteľ urobil upgrade basebandu na 5.14.02. Keď prišiel iOs 4.2 a následne nové unlocky a jailbreaky, upgradol som na 6.15.0, lebo vraj na ten je unlock. Ale nič mi nefunguje, ani sa vrátiť na ľubovoľný 3.x systém, ani odmknúť. Navyše nejde wi-fi, takže tam enmôžem cez Cydiu natiahnuť ultrasn0w, aby som ho odomkol priamo v telefone.
Čo s tým? A wi-fi nejde kvôli tomu basebandu? Kto vie?3. decembra 2010 o 7:32 #236654mjaus
Účastník (Participant)Este par otazok. Po jaibrake iPhoen 3GS s 4.2.1 a Cydiou musim robit pri restarte tethered JB (cize cez komp).
1. Je mozne spravit downgrade tohoto iPhone (aj ked nemam zalohu SHSH) na nizsiu verziu trebars 4.0.1 s Cydiou (aby bol restart telefonu untrthered)?
2. Je mozne restore cez iTunes do povodneho stavu bez akychkolvek problemov?Lebo som vyguglil ze bez zalohy SHSH takehoto iPhonu to nie je mozne. Bude potom po vydani najnovsieho Redsn0w takyto Jailbrake iPhonu? Aby mi to nabiehalo ako untethered JB?
Vdaka…
3. decembra 2010 o 17:53 #236748poper
Účastník (Participant)a ked si to hlaadal cez google, neopravoval ti to na jailbreak? :-)
3. decembra 2010 o 19:38 #236762JFK.
Účastník (Participant)3GS new bootrom, iPhone 4, ipod touch 4, pokiaľ viem, tieto zariadenia sa daju jailbreaknúť na 4.2.1 len s tým, že to bude tethered JB…takže lepšie povedané..všetky JB na tieto zariadenia s 4.2.1 sú nahovno :D…
treba počkať na nejaký exploit nový alebo čo..tak ako bol limera1n :-)) alebo jailbreakme :P
takže ja pekne čakám na svojej 4.1 verzí a updatnem až po poriadnom jailbreaku..a nie nejaké trápne bety od redsn0w..:-)3. decembra 2010 o 20:16 #236767Sagittarius
Účastník (Participant)Ja som sa vys…l na iOS 4.2.1 a siel som do 3.1.3, urobil som JB a mam pokoj na dusi…
S tymto vydrzim, pokym nekupim novy fon, ale ci to bude iPhone? Asi urcite
4. decembra 2010 o 0:34 #236819raul
Moderátorjfk: som na tom podobne, ale strasne chcem to find my iphone…
4. decembra 2010 o 7:34 #236834termix
Účastník (Participant)mjaus: Pokial nemas zalohu SHSH, tak mozes mat jedine aktualny FW. Ale pokial si este aj updatoval baseband na 6.15, tak nemozes klasicky spravit restore cez iTunes s ich FW, pretoze ti to vyhodi chybu. Musis si spravit custom IPSW subor cez PwnageTool s 6.15 basebandom (ak som to spravne pochopil) a s tym spravit restore.
4. decembra 2010 o 7:37 #236835termix
Účastník (Participant)Duke: Ta chyba s Wifinou na 3G sa objavila niekedy po aktualizacii na FW 4.x.x. TMobile to riesil vymenou kus za kus. No pokial tam mas baseband 6.15, tak ti moze prist na to, ze si riesil s iPhonom to co si nemal. Cize pokial to mas este v zaruke, tak to skus vymenit, ale pokial nie, tak len skusaj a skusaj co len najdes, mozno nieco nahodou zafunguje :)
Ale restore na 3.1.3 na iPhone 3G by mal ist bez problemov. Akurat na konci ti to vyhlasi chybu a zostane v Recovery mode, ale to nevadi. On uz je restornuty, akurat ho cez utilitu Recboot
musis vratit z Recovery modu. Potom uz funguje uplne normalne.4. decembra 2010 o 9:11 #236842Duke
Účastník (Participant)termix: on už nie je v záruke, ja som ho kúpil od inej osoby.
Nedarí sa mi ho ani dostať na 3.1.3, vždy to na niečom zastane – idem to ale ešte skúsiť.
A nevieš, prečo nejde wi-fi? na to som odpoveď nikde nenašiel, že či je to následok toho unáhleného upgradu basebandu, alebo je to skrátka ďalší (hardverový) problém tohto iPhonu.4. decembra 2010 o 9:57 #236847JFK.
Účastník (Participant)raul : keď máš 3GSko ako ja, tak tam Find my iPhone nie je dostupný predsa :-/
s tým nespravíme… a myslím, že ani JB to nespraví… tam asi ide o ten GPS chip…my mame este broadcom tuším….a ten novší v iPhone 4 neviem aký je…4. decembra 2010 o 10:06 #236849termix
Účastník (Participant)JFK.: Find my iPhone je dostupny a funkcny aj na 3GS a 3G, len je potrebne si ho aktivovat na tych spominanych novych iOS zariadeniach. Mne tak napriklad funguje aj na 3GS.
V principe ak poznas niekoho kto ma iPhone 4 alebo novy iPod touch, tak si pridas svoje mobileme konto, spustis Find my iPhone aplikaciu, prihlasis sa a je to hotovo. Potom sa uz len odhlasis, vymazes konto a bude ti to fungovat na vsetkych iOS zariadeniach.
4. decembra 2010 o 10:08 #236851termix
Účastník (Participant)Duke: no wifi bol pravdepodobne softverovy problem, pretoze prestavala fungovat wifi po udate na novsi iOS. Ale neviem ci sa dal nejak softverovo napravit, pretoze tmobile iPhone naozaj menil kus za kus.
A pokial ten telefon nie je uplne vadny, tak na 3.1.3 ti to ist musi. Preco ti neide restore na 3.1.3? Vypisuje chybu alebo kde je problem?
4. decembra 2010 o 12:01 #236873Duke
Účastník (Participant)termix: a ako zistím, na ktorého operátora bol ten telefón zobratý?
mne to už nejde ani na žiadny 4.x systém. Keď si ho pripravím cez iReb (zelená obrazovka), potom cez itunes sa mi nepodari už obnoviť na žiadny systém – dostanem chybu 1611.
potom som skúšal cez Redsn0w, ale tam sa vždy dostanem len do režimu, že sa chce aktivovať cez iTunes. tento režim ukončím pomocou tinyumbrella a zase sa doň dostanem.
Skúšal som aj 10 iných postupov, a vždy sa dostanem buď len do stavu, že sa dajú volať len Emergency calls, alebo sa chce aktivovať cez iRunes.našiel som aj toto:
Those people who are not able to restore 3G after getting stuck with jailbreaking/unlock 4.2.1 with bb 06.15
1) restore iPhone back to 3.1.3, error would show up 1015, ignore it
2) download recboot (www.mediafire.com/?nn1kzmmwkjg) & unzip it, install setup file libusb-win32-filter-bin-0.1.12.2.exe (Win7 rgt-click properties-run as admin and winxp sp3 compatibility mode).
3) run Exit.bat – iPhone will restart
4) use redsn0w-win_0.9.4 & point it to 3.1.2 ipsw
5) iPhone will jailbreak to 3.1.3 bb 06.15
6) iPhones with working wifi can goto Cydia and install unltrasn0w 1.2
—-
iPhone without wifi
1) download SetupiPhoneBrowser.1.93.exe – http://code.google.com/p/iphonebrowser/downloads/list
2) download ultrasn0w 1.2 .deb – http://www.megaupload.com/?d=UJKGUM4A
3) Open iPhoneBrowser – (Create folders Cydia and AutoInstall right after Media) in var/root/Media/Cydia/AutoInstall
4) Drag & drop ultrasn0w and mobile subrate insiide AutoInstall folder
5) Restart iPhone twice, carrier will come up and enjoy :)ale tu sa nedostanem ďalej ako do bodu 5). kde sa nespraví jailbreak na 3.1.3 ale zamrzne
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.