publish to folder_iweb 09

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software publish to folder_iweb 09

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Autor
    rva
    Účastník (Participant)

ahoj všetci.
    nech hľadám ako chcem, inú možnosť ako publish cez mobil.me nevidím.
    fórum som prešiel, odpoveď nenašiel.
    poradí niekto ?

igino
    Účastník (Participant)

v lavej liste spusteneho programu iWeb klikni na prvu polozku zhora. vacsinou je to nazov stranky co si zadal.
    tam si mozes zvolit kam to bude „publish“. moznosti: 1. local folder, 2. mobile me, 3. ftp server

raul
    Moderátor

1., bolo by dobre, keby nadpis obsahoval iba nadpis a samotny popis problemu by bol v provom prispevku. Skus si precitat svoj prispevok, vlastne je onicom :)

2., neviem ako si hladal, ale netreba hladat len na fore. Vzdy zacni od helpu aplikacie (stacilo tam napisat publish a folder a mal by si to), potom toto forum a google.. Ak nenajdes, potom sa treba pytat :)

3., Publish do folder nasledovne: kliknes na nazov svojej stranky (ikonka zemegula) v sidebare v lavej casti iwebu uplne hore. Prvy riadok – publishing – vyberies si: ftp, mobile me alebo local folder. V tvojom pripade local folder :)

4., Lepsie ako publish do folderu je priamo publish na tvoj ftp, kam chces dat aj web – pri zmene nebudes musiet uploadovat cely folder (lebo nevies kde vsade sa zmena mohla prejavit… – teda vies, ale su to kroky navyse), ale uploadne sa automaticky iba to, co sa uploadnut potrebuje…

rva
    Účastník (Participant)

ďakujem, medzičasom som to našiel.

meee

igino
    Účastník (Participant)

meee som ja, ovce robia beee :-D

rva
    Účastník (Participant)

no vieš ako, chcel som akoby vtipne zareagovať na „rau love“ pripomienky č.1 a 2
    a dopadlo takto : )

v čase keď som rozpísal žiadosť o pomoc som aktívne hľadal presne ako radil raul skrz
    apple support a iweb help.
    samozrejme som tam odpoveď našiel.

igino
    Účastník (Participant)

v pohodeeeee. ja som sa snazil tiez o slaby vtip. casto sa tu pouziva vyraz apple ovca (robi beee). ja mam kozu v priezvisku, preto meee.
    ale hlavne, ze si zistil co si potreboval. aj bez nasich kydov. :-D

yacomo
    Účastník (Participant)

caute chalani,
    nechcem zakladat novu temu… mozno mi budete vediet poradit. Hladal som aj googlil som, ale co som nasiel mi nepomohlo. Pracoval som dnes s iWeb09 a zrazu mi zamrzol. Tak som ho cez forceQuit zrusil. A teraz ho neviem spustit. Stale pise Opening… a nic sa nedeje a vo forceQuit je not responding. Mam aj zalohu Domain, skusil som otvorit starsiu verziu stale nic. Neviem ci pomoze reinstal. Prosim vas neviete mi poradit?
    Vdaka

rva
    Účastník (Participant)

peace všetkým domestikovaným zvieratám : )

raul
    Moderátor

rva, tak potom je dobre :)

meee

yacomo: co si robil, ked zamrzol? Restartni mac a skus ho spustit…

yacomo
    Účastník (Participant)

raul -> vdaka za radu. Restart som skusal hned ako to zmrzlo, ale to nepomohlo. Ako si napisal, ze co som robil v tom som dostal napad. Pridaval som movie page a do movie foldru vo finder som pridaval nejake videa…(v tom mi to seklo) a tak mi napadlo, ze mozno nejake video nevie natiahnut. Vymazal som videa z finderu a vsetko slape. Vdaka raul mas u mna beeres ;).

raul
    Moderátor

Daco podobne sa stalo aj mne dakedy davno v iMovie….

Ale na zakladnu diagnostiku stacia tri otazky, ktore si vzdy Colombo polozil po vrazde – Co bolo na mieste vrazdy a uz nie je, co je na mieste vrazdy a nebolo a s cim sa hybalo… Jednoduchou transformaciou na mac sa da vsetko vyriesit :)

Som rad, ze som ako-tak pomohol, v pohode :)

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.