No niekolko analytikov na Wall Street dokonca spesnovali odhad pocas vikendu az na 600-700 tisic, ale Apple nakoniec potvrdil vyse 300 tisic. Su to slusne cisla, som zvedavy, ci sa im podari predat 1 milion skorej, ako u iPhone 3G alebo 3GS.
Zaujimave su tiez vysledky benchmarkov, rychlost iPadu vyzera byt na velmi, velmi slusnej urovni.
Nemat iPhone, tak mozno uz tiez chystam peniaze. Mat oboje mi pride u nas predsa len ako velky prepych. Funkcia navyse oproti iPhone by fakt bola citacka knih (este mat displej, co sa vie prepnut medzi LED podsvietenim a E Inkom) a bola by to bomba. Zas ale iPhone vie telefonovat (uz teraz je to na hrane mat jeden sukromny a jeden firemny mobil) a je tam moznost navigacie do auta (ktoru vyuzivam casto a rad)
myslim ze to nebola atrapa…kedze ta cena je dost nizka a aj za ten najslabsi das v prepocte okolo 370 euro co pre americana je smiesna cena takze si to mohli dovolit a len tak rozmlatit…….ale as mi rozum zastava nad tym ako to niekto mohol urobit…chore hlavy
ivan.m: v USA urcite nei je zvykom utratit na pive 500 USD, aj ked by boli hned desiati.
Viac ale k teme… Som zvedavy fakt ako bude napredovat predaj. Z priesumu asi 800 kupcov iPad sa zistilo, ze vacsina mala uz Mac a ma aj iPhone. Len 13% malo Kindle citascku knihu a len polovicka z nich povedala, ze iPadom nahradia Kindle.
To by mohlo byt trochu limit. iPad by mal priniest aj novych zakaznikov. V EU trebars uz nebude az tolko ludi, co budu chciet aj iPhone aj iPad, je to predsa len luxus.
So does this mean you’re not an Apple fan, or what?
People are saying I must hate Apple for doing this. Not even. We still have two other iPads, plus my family has iPhones, Macs and iPods. I do not at all hate Apple. I love Apple, actually.
“There’re two things infinite: the universe and human stupidity,but I’m not sure about the universe.” tusim nejak tak to znelo? Myslim, ze to hovori za vse…
Autor
Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 21 )