první den – 300 tis. iPadů, 250 tis. knih a přes MILION aplikací :-o

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software první den – 300 tis. iPadů, 250 tis. knih a přes MILION aplikací :-o

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 21 )
  • Autor
    pepa007
    Účastník (Participant)

takový čísla asi nečekal ani nejzaslepenější optimista :-) http://www.engadget.com/2010/04/05/apple-sells-over-300-000-ipad-tablets-on-us-launch-day/

monicqa
    Účastník (Participant)

a viac ako 2/3 z toho si objednali ludia este predtym, ako by to mal niekto v rukach…

raviola
    Účastník (Participant)

Tomu sa uz hovori masova hysteria :))). Keby Apple uviedol na trh zapalovac tak by za prvy mesiac nestihal pokryt trh:)))

dex
    Účastník (Participant)

Ale bol by to ten naj user-friendly zapaľovač s úžasným dizajnom na svete iba za 50$ !

babo
    Účastník (Participant)

No niekolko analytikov na Wall Street dokonca spesnovali odhad pocas vikendu az na 600-700 tisic, ale Apple nakoniec potvrdil vyse 300 tisic. Su to slusne cisla, som zvedavy, ci sa im podari predat 1 milion skorej, ako u iPhone 3G alebo 3GS.

Zaujimave su tiez vysledky benchmarkov, rychlost iPadu vyzera byt na velmi, velmi slusnej urovni.

Nemat iPhone, tak mozno uz tiez chystam peniaze. Mat oboje mi pride u nas predsa len ako velky prepych. Funkcia navyse oproti iPhone by fakt bola citacka knih (este mat displej, co sa vie prepnut medzi LED podsvietenim a E Inkom) a bola by to bomba. Zas ale iPhone vie telefonovat (uz teraz je to na hrane mat jeden sukromny a jeden firemny mobil) a je tam moznost navigacie do auta (ktoru vyuzivam casto a rad)

suley
    Účastník (Participant)

jeden z tych 300 000 bol aj tento dusevny malorolnik :)

igino
    Účastník (Participant)

.

babo
    Účastník (Participant)

dusevny malorolnik je dobrý výraz :) to som počul naposledy povedať svojho otca pred 10 rokmi :)

akurát, že je ich tam trochu viac… komentár je zbytočný

monicqa
    Účastník (Participant)

je to take ubohe, ze sa skoda nad tym rozculovat…

igino
    Účastník (Participant)

.

bawy
    Moderátor

Ja neviem, ale ja by som povedal, že to bol nejaký nefunkčný kúsok z odpisu :) nejak si myslím, že to nebol funkčný kus..

Baron
    Účastník (Participant)

myslim ze to nebola atrapa…kedze ta cena je dost nizka a aj za ten najslabsi das v prepocte okolo 370 euro co pre americana je smiesna cena takze si to mohli dovolit a len tak rozmlatit…….ale as mi rozum zastava nad tym ako to niekto mohol urobit…chore hlavy

ivan.m
    Účastník (Participant)

Ale ved sa poskladali a vyslo by ich to ako posedenie pri pive, neviem co tu placete.

babo
    Účastník (Participant)

ivan.m: v USA urcite nei je zvykom utratit na pive 500 USD, aj ked by boli hned desiati.

Viac ale k teme… Som zvedavy fakt ako bude napredovat predaj. Z priesumu asi 800 kupcov iPad sa zistilo, ze vacsina mala uz Mac a ma aj iPhone. Len 13% malo Kindle citascku knihu a len polovicka z nich povedala, ze iPadom nahradia Kindle.
    To by mohlo byt trochu limit. iPad by mal priniest aj novych zakaznikov. V EU trebars uz nebude az tolko ludi, co budu chciet aj iPhone aj iPad, je to predsa len luxus.

mha
    Účastník (Participant)

Cize celkovo ich je v obehu uz len 299 9998

-1 ten s tou bejzbolkou
    a
    -1 tuto http://www.blendtec.com/willitblend/videos.aspx?type=unsafe&video=ipad

petiar
    Účastník (Participant)

Ja tiež vždy plačem pri amerických filmoch kde vybuchujú autá, veď ich mohli dať mne! :-)

Will It Blend je klasika… ;-)

suley
    Účastník (Participant)

maly dodatok k tomu videu s bejzbolkou. to meno hovori samo za seba :))

http://latimesblogs.latimes.com/technology/2010/04/justin-kockott-ipad-baseball-bat-love-apple.html

hello
    Účastník (Participant)

:D emigrant s poanglictenym menom :D (srdcom urcite Slovak) :D

monicqa
    Účastník (Participant)

So does this mean you’re not an Apple fan, or what?

People are saying I must hate Apple for doing this. Not even. We still have two other iPads, plus my family has iPhones, Macs and iPods. I do not at all hate Apple. I love Apple, actually.

blbemu ani vlastna mat nerozumie.

hello
    Účastník (Participant)

“There’re two things infinite: the universe and human stupidity,but I’m not sure about the universe.” tusim nejak tak to znelo? Myslim, ze to hovori za vse…

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 21 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.