- This topic has 26 odpovedí, 15 hlasov, and was last updated pred 9 years, 8 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › Prosím o pomoc iPhone 5 sa nedá aktivovať !
zase viem o niečo viac, som prostý amatér…ale čisto teoreticky keby spraví reset cez DFU tak by sa číslo objaviť mohlo
mohlo, ale len vtedy ak majitel zapol ten lost rezim, do ktoreho si mozes zadat vlastnu spravu, ktora sa na takto oznacenom iPhone po restore objavi. A je jedno ci je to restore z DFU alebo recovery. Ono sa to objavi aj ked je uz aktivovany, staci sa s nim pripojit na internet hned potom ako ho dotycny v iCloude prepne do lost modu.
No práve to že nieje zo SVK. A cez DFU som to už resetovala a nepomohlo. A práve to že sa k tomu majiteľovi neviem dopracovať.
Nechapem naco si taky telefon kupovala. Ak je z Ebaju tak ti vratia peniaze ale ak nie mas smolu. A ked si ho kupovala si si nevsimla ze je zamknuty?
Ten telefon som nekupovala ale dal mi ho kamarát keďže ho taktiež nevedeli aktivovať a mysleli si že len preto nejde lebo nieje odblokovaný. A hovorím to už tretí krát ak by som vedela tú mailovú adresu tak sa skontaktujem s pôvodným majiteľom. Takže ak by ste ju niekto vedeli zistiť bola by som rada ak by ste mi ju napísali.Ďakujem
Ten iPhone bol strateny alebo ukradny. Bud ho vratis povodnemu majitelovi alebo ho mozes rozobrat na nahradne diely. Maticna doska je nepouzitelna ako nahradny diel.
Iba v Apple by mohli zistit skutocneho majitela. Mozes napisat na helpdesk Applu alebo sa mozes opytat v Apple Store, co s nim.
dfx … telefon nebol ani stratený ani kradnutý je ocheckované imei nieje ani na black liste ani nikde.. je len proste zabudnuté heslo … a dá sa to odblokovať síce to stojí 170€ na slovensku ale dá sa to.. sice pri 5-tke sa to už neoplatí ale pri výšších radách sa to oplatí