Domov › Diskusné Fóra › Tipy, triky, modding v Mac OS X › Prehliadace
- Toto téma obsahuje 21 odpovedí, 15 hlasov, a bola naposledny upravená pred 12 years, 9 months od Proxy.
-
AutorPríspevky
-
18. júna 2008 o 1:51 #57923SevoÚčastník (Participant)
Firefox 3? Opera 9.5? Safari 4?
Ake su vase nazory na tieto prehliadace? Ma zmysel prihliadat aj na Acid3 test?
Ja aj napriek safari 4 stale pozivam WebKit, zda sa mi najrychlejsi z nich a uz som si zvykol. Ale kvoli jednej skolskej aplikacii som bol nuteny stiahnut operu. Nezobrazi to ani safari ani firefox.18. júna 2008 o 2:10 #126295gs_peterÚčastník (Participant)podla mna ti vsetci uverime, ze namiesto safari 4 uzivas WebKit, pretoze SAFARI sa dostalo zatial po verziu 3.1.1
a ak by ta zaujimalo, ako som na to prisiel, je to jednoducho napisane v SAFARI – ABOUT SAFARI
a ak by bola nejaka aktualizacia, tak by ma software updat na to upozornil…ale inak pekna snaha spustit nejaku porovnavaciu temu…
osobne uzivam SAFARI 3.1.1 a na mobilnom telefone OPERU MINI verziu 4.0 a spokojnost nadovsetko…
18. júna 2008 o 2:48 #126296SevoÚčastník (Participant)Alebo keby si najskor aspon troska pogooglil, urcite by si nasiel, ze safari 4 je uz isty cas vo faze testovaia a dostupna k stiahnutiu.
18. júna 2008 o 8:38 #126299dexÚčastník (Participant)Safari je špica. V terajšej fáze je to vynikajúci browser. Avšak ako zálohu mám aj FF 3 (ešte stále pomalý oproti Safari), pretože niektoré stránky sa nevedno prečo programujú špeciálne pre FF.
Btw Safari 4 ani nespomínaj. Kým nebude final, nezaujíma ma.
18. júna 2008 o 8:46 #126302bawyModerátorpouzivam safari..na win som pouzival operu a v praci stale pouzivam, ale safari na macu je to prave..si myslim..
edit: asi najviac sa mi pozdava safari koli tomu ze priamo „listujem“ cez multitouch..
18. júna 2008 o 11:09 #126307gs_peterÚčastník (Participant)2Sevo
naozaj ma nezaujima testovacia verzia, nesedim pri pocitaci preto, aby som mal najnovsi SW, ak bude oficialne vypusteny a otestovany, ponukne mi ho samotny Soft updat…
naozaj netreba googlit, nech je aj safari 86 nezaujima ma, pokial nie je finalna verzia, ktora je dostupna cez Software Updat…
18. júna 2008 o 11:19 #126308mylankoÚčastník (Participant)Ja pouzivam, Firefox (prave som nahodil 3.0:) ), Operu, Safari a Camino :) ..a pod win IE6, IE7 …ale to len kvoli testovaniu.. V mac os sa stale este neorientujem na 100% a o WebKit-e som nepocul.. pozeram, ze to ma velmi zaujimave funkcie.. uz aj stahujem :)
Ja nie som nejaky extremny zastanca niektoreho z tychto browserov, jedine tak z IE6 mam nocne mory :)
Najviac vsak pouzivam Firefox a este celkom prijemne sa mi surfuje v Safari:)18. júna 2008 o 11:57 #126309vojtaczÚčastník (Participant)na Win jsem byl zvyklej na FF, takže i na OSX používám FF, Safari je sice hodně rychlé, ale k srdci mi nepřirostlo
18. júna 2008 o 15:19 #126313willyÚčastník (Participant)Ja som na svojom pc pouzival Operu, a ked som si pred cca pol rokom kupil macbook, prve co som spravil bolo pustenie safari a stiahnutie Opery:). Safari som ani nejak neskusal, bol som skratka zvyknuty na Operu a tu pouzivam dodnes, pre mna je to browser cislo jeden.
18. júna 2008 o 16:32 #126314FishÚčastník (Participant)na macu je naprosto bezkonkurencne nejrychlejsi Webkit a jedinej dosahuje 100 bodu v acid3 testu. nova Opera se mi ale taky docela libi.
18. júna 2008 o 21:37 #126329SevoÚčastník (Participant)aj opera ma 100
18. júna 2008 o 23:20 #126330AmarokÚčastník (Participant)ja ficim na FF…. a premutoval som sa k nemu cez safari aj operu… safari mi neuveritelne blblo(pomale a casto malo aj polminutovy freez) …. opera bola super ale trochu vela ramky zrala ajked to bolo skor mojou uchylkou nezatvarat taby :)… teraz mam FF 3 RC1 lebo som lenivy si stiahnut plnu:) a som zatial spokojny… mozno premutujem dalej… ale zatial som spokojny
19. júna 2008 o 0:14 #126333matchÚčastník (Participant)ja používam safari, som spokojný, ale rád sa vraciam aj k opere, ktorú milujem, lebo
som si zvykol a asi sa k nej úplne vrátim.Čo sa týka opery, tak funkcie ako Tabs (ktoré sú samozrejme aj v safari) a speed dial
sú pre mňa veľmi užitočné. Dnes som urobil upgrade opery na 9.50 a má fajn interface
je to ešte ovladateľnejšie, čo sa týka dostupnosti ako panels, new tab + spodný riadok.Firefox som skúšal používať, ale vždy bol u mňa strašne pomalý, preto som ho prestal
používať, ale to bolo pred rokom. Na opere sa mi páčila od začiatku rýchlosť a jednoduchosť.vo win verzii na mac/u cez vmware som skúšal aj Flock, ale niak ma neoslovil. IE ma nikdy
nebavil, akurát keď som chcel niečo stiahnúť z megauploud, tak som to musel spraviť
cez IE, lebo trebalo nainštalovať niaký toolbar a podobne, čo priam neznášam. Tiež ma štve
keď je niečo robené (otvoriteľné) iba na FF alebo IE.19. júna 2008 o 3:10 #126336dexÚčastník (Participant)match, lenže Flock je aj natívne pre Mac ;)
10. decembra 2010 o 1:38 #237704zerkulaÚčastník (Participant)zdravím vás
mám problém s načítaním stránky slovenského rozhlasu. vyžaduje odo mňa toto: „AC_RunActiveContent.js“
doteraz to nikdy nepýtal, čo s tým?diky za pomoc
6. apríla 2012 o 22:00 #308746ProxyÚčastník (Participant)Zdravím, mám menší problém so Safari dosť často mi padá a neviem prečo, ktorý prehliadač by ste mi odporučili pre OS X ?? zatiaľ pokukujem po Opere… diky
6. apríla 2012 o 22:23 #308748HurfoÚčastník (Participant)Proxy musis len skusat istotne najdes ludi ktori nedaju dopustit na operu, chrome ci firefox. Ja osobne pouzivam Firefox uz od verzie 1.0 a preniesol som si ho z windowsu na mac. Ide to s nim dou vodou zerie podla mna neadekvatne mnozstvo pamate. Nevyuziva okno programu na karty a kopec inych neduhov a pokusil som sa ho nahradit uz vsetkym co bolo ale stale sa k tomu parchantovi vraciam :-D
6. apríla 2012 o 22:42 #308749P4r4doXÚčastník (Participant)Ja pouzivam Operu a nedam na nu dopustit. Rychlostou je na tom vyborne a ma kopec featur, ktore zrychluju prehliadanie – gesta mysou, rychly pristup, klavesove skratky, … Celkovo z nej citim taku sviznost. Na iOS-e pouzivam Safari, GUI Opery tam vyzera ako keby 2-3 roky zaspalo, na strankach sa identifikuje ako Opera Mini, takze mi to hadze tie hnusne mobilne verzie (nie verzie pre iOS). Jedna vec, ktora sa mi velmi paci je Opera Link, je to Cloudove synchronizovanie „viacerych Opier“, otvorim Operu na Windowse, Linuxe, iOS-e vsade mam rovnaky rychly pristup/zalozky … Keby nebolo Opery, isiel by som fo Chromu, ale zatial mu stale chybaju prakticke veci, ktore su v Opere.
6. apríla 2012 o 22:44 #308750majdyÚčastník (Participant)Ja som používal Chrome, veľmi dlho a preniesom som si ho tiež z windowsu, pretože ten som začal používať už od jeho prvých betaverzií, keď ho ešte nikto nepoznal, môj názor, choď do Chromu, jednoduchý, stabilný, a aj rýchlejší ako safari, keď máš pootváraných viacero okien hlavne. Odkedy mám Liona (a mám ho takmer od jeho začiatku) som bol nútený používať Safari, kvôli dlho neupdatovanému Chromu a nakoniec som uňho ostal, Chrome mám ako sekundárny stále nainštalovaný, ale už mi príde taký „windowsácky“, safari momentálne ak ma nenaštve niečim u mňa top :)
6. apríla 2012 o 22:49 #308751ProxyÚčastník (Participant)diki pekne za Vaše názory, no toto že ja mam stále otvorených aspoň 6-8 okien, pritom sťahujem napr. nejaky film a ked to padne ta ma ide poraziť … na Firefox som počul viacero sťažností tak asi pôjdem najprv do tej Opery a ked nebudem spokojny tak ten Chrome asi no, ale Opera by mala frčať, dosť ľudí si ju chváli
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.