Prechod z iOS 9.1 beta na 9.0 problém pri zálohovaní

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Prechod z iOS 9.1 beta na 9.0 problém pri zálohovaní

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    7Romanek7
    Účastník (Participant)

Zdravím , prosím vás vie mi niekto poradiť , Proste som mal iOS 9.1 beta verziu a dnes som prešiel na oficiálnu verziu 9.0 robil som to narýchlo tak som si nevšimol vôbec , že som ho nedal zálohovať , keď som aktualizoval na iOS 9.0 napísalo mi že moje zariadenie je staré na synch. … tak som dal používať ako nový Iphon .. a z iphonu mi všetko zrušilo mal som tam veľa vecí a veľa fotiek neviete prosím vás či sa to náhodou nejako neukladá niekde v PC , lebo zálohu som mal nastavenú na PC . prosím o radu ak niekto niečo vie Ďakujem

eraserv6
    Účastník (Participant)

Zaloha z vyssej verzie sa neda pouzit na nizsiu verziu FW. Jedine co mozes urobit je pouzit taku zalohu ktora bola vytvorena pri iOS8.x.x alebo iOS9

7Romanek7
    Účastník (Participant)

och to je prúser , len keď ja tam nemám ani na výber žiadnu zálohu iba že posledná záloha bola dnes o 6:49 … keby som to dal späť na Beta verziu ? vrátilo by sa mi tam všetko ? a potom by som dal aspoň tie fotky zálohovať na icloud ? šlo by to ?

eraserv6
    Účastník (Participant)

Ano, myslim ze to by malo ist bez problemov.

7Romanek7
    Účastník (Participant)

Skúsim to a dám vedieť , ďakujem

JFK.
    Účastník (Participant)

zbytočne strácaš čas a nervy tým downgrade-om, nemá to žiaden zmysel, 9.1 je v tomto prípade len lepšia ako 9.0 … a 9.0 nemá žiadne výhody oproti 9.0, a teda stráca zmysel downgradeovať.

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.