Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    Príspevky
  • #72043
    Anonymný
    Neaktívny

    :-)

    #229309
    Lens
    Účastník (Participant)

    Ahoj. mechaniku nemam ale ale ako schodnejsie rieseniesa mi zda instalovat z disku (usb kluca)

    #229454
    Anonymný
    Neaktívny

    Ahoj. Mam pocit, ze mne start z USB nepodporuje.. Mam USB DVD mechaniku a nic, nevezme to, jedine FireWire. :( Preto zhanam externu DVD DL FireWire.

    #229462
    gs_peter
    Účastník (Participant)

    tak to nie j epocit, to je fakt, pocitace s PowerPC nevedia bootovat z USB, takze FW sa nevyhnes, inak, nasiel som ten 10.5.6 pre teba, som to mal tam, kde aj konstrukciu pre AirPort Base, takze ti to v pondelok poslem a ty sa pototo, aby si zohnal FW mechaniku alebo si ju vymen za tu, co som ti poslal :-)

    #229550
    Anonymný
    Neaktívny

    Caues Pete :) It’s so rare to see you here :D

    Mechaniku echcem menit, lebo nechcem rozoberat PWB, ved vies.. :) Este stale zhanam a mam pocit, ze aj zozeniem. :P Cez kolegynu zo skoly, ktora ma znameho v predajni s PC komponentami. Taaak potom hned spravim upgrade na 10.5!

    #229566
    Lens
    Účastník (Participant)

    A nainstalovat to cez zdialany mac? Nieco ako na airi? To sa neda?

    #229571
    gs_peter
    Účastník (Participant)

    pocuj Steve, inak, ja byt na tvojom mieste, tak vyskusam nainstalovat ten PWB cez Target Disk z MacBook-u tvojej priatelky, len si musis kupit FireWire kabel, aby si dokazal prepojit PWB a MBW a potom pri starte PWB by si drzal T, potom sa to sprava ako FW HDD, co by sa teoreticky a aj prakticky malo dat nainstalovat z toho MacBook-u

    co ty na to???

    #229605
    Anonymný
    Neaktívny

    Pete, vidiiiis? O takej moznosti som ani nevedel. Takze dam DVD do MBW, prepojim FW kablom a nastavim target disk a pojde to? To vyzera ako najschodnejsia cesta. :)

    #229635
    gs_peter
    Účastník (Participant)

    tak malo by, prepojis FW kablom oba stroje a pri starte PWB budes drzat T a potom vlozist do MBW to DVD a das restart a pri nabiehani MBW budes drzat ALT, tam by ti malo ukazat moznosti bootovania, takze by si mal vidiet DVD, Macintosh HD pre PWB a Macintosh HD pre MBW (pokial nemas ine nazvy), len pri instalacii nezabudni vybrat HDD toho PWB, aby si sa necudoval, ale myslim, ze by to malo ist…

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.