potrebujem zvecsit vsetok text na imacu 27“

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software potrebujem zvecsit vsetok text na imacu 27“

Zobrazuje sa 19 príspevkov - 1 až 19 (z celkového počtu 19 )
  • Autor
    killhex
    Účastník (Participant)

potrebujem zvecsit vsetok text na imacu 27“ aj na poloche aj v internete

raul
    Moderátor

skus znizi rozlisenie macu v system preerences – display

killhex
    Účastník (Participant)

vyzera to otrasne :D
    na tracpade sa priblizuje klasicky prstami k sebe ale na macu mam mysku a nevem si priblizit len text ako doteraz. mne priblizi komplet celu obrazovnu ako keby do vyrezu ale na tracpade ostane vsetko ako ma len text priblizi kolko chcem

lordsoft
    Účastník (Participant)

skus skratku cmd+ + pre zvacsenie a cmd + – pre zmensenie..

raiden
    Účastník (Participant)

pravym prstom 2x rychlo kliknes na magicmouse ale nie tak, aby si pocul kliknutie, ale len ako keby si poklepal po nej…

killhex
    Účastník (Participant)

raiden- presne tak to ma ist len na tracpade si to viem korigovat kolko priblizit, na magicmaus mi proste priblizi velmi alebo vobec nic take postupne

lordsoft- tieto skratky my zvecsuju celu obrazovku ako keby do vyrezu ja potrebujeme ako keby som chcel fotku priblizit len tu nemam trackpade a ked mam malynky text bud my zvecsi celu obrazovku alebo dvakrat tuknem myskou a zvecsi mi dane miesto uplne blizucko- proste si to potrebuje priblizit ale nevem ako :D

lordsoft
    Účastník (Participant)

System preferences> accesibility > zoom a tam si zaskrtni use scroll gesture with modifier keys.. a potom ked zmacknes ctrl a porollujes koleckom tak sa ti to priblizi ako budes potrebovat :-)

killhex
    Účastník (Participant)

to pouzivam ale nezvecsuje to len text na tejto stranke ale komlet cely komp secko az nevydim dock
    pricom ja potrebujem aby mi zvecsovalo len text na stranke s internetom

killhex
    Účastník (Participant)

ked kliknem na misku dva krat tak to urobi presne co potrebujem priblizi mi text ale ja chcem menej priblizit…
    proste na trackpade aj ipade aj iphone si priblizujem ako chcem a teraz s miskou si nevem poradit bud velmi alebo vobec

killhex
    Účastník (Participant)

a ked som si zvecsil pismo na nete mi ho iba zvecsi ale stranka ostane rovnako vyrezana na strede bobec neroztiahne proste macblog mi zabera iba 40 percent z celeho obrazu a je uplne v strede nevem co robit aby sa roztiahol, aj ked som pismo zvecsil stale je v strede len s vecsi pismom

peto7532159
    Účastník (Participant)

s tým nič nespravíš, iMac má 2560×1440 a väčšina stránok je robená na 1024×768

raul
    Moderátor

Ak chces len zvacsit text na stranke nejakej, tak cmd++ alebo cmd+- (v safari view- zoom in zoom out.) + mozes vypnut zoom text only.

killhex
    Účastník (Participant)

sakra strasne som to zuzil ani citat uz nevem ako sa to rozsiri pls:D

killhex
    Účastník (Participant)

raul dakujem pekne uz to mam konecne som sa vysomaril lebo som to tak zuzil ze som uz ani nevidel co tu pise :D
    a este otazka zumovanie ostava ulozene na danu stranku alebo plati pre vsetky?

killhex
    Účastník (Participant)

da sa zvecsit aj pismo co sa tyka hornej listy internetu kde zadavam internetovu adresu lebo pri takom velkom displeji sedim troska dalej a pomali nevidim co pisem :D

lordsoft
    Účastník (Participant)

ked sa chces vratit na defaultnu hodnotu tak cmd+0

killhex
    Účastník (Participant)

lordsoft: dakujem

lordsoft
    Účastník (Participant)

Ono teoreticky by si to zvacsil tak, aby ostalo vsetko velke a pekne cez http://www.redmondpie.com/how-to-enable-hidpi-display-mode-retina-like-in-os-x-lion-video/ . Spravis si z toho pseudo“retina“ displej. Problem akurat pride, ak chces spravit nieco vo photoshope(polovicna velkost obrazkov), alebo podobne a obrazky na webe su neostre(maju slabe rozlisenie).

Ja osobne pracujem na imacu 27 tak, ze mam na polke obrazovky browser a na druhom codu alebo inu appku, a nemusim teda preklikavat z okna do okna, ale vidim vsetko naraz.

djsucho
    Účastník (Participant)

ak používaš MagicMouse skús si nakonfigurovať nejaké gesto pomocou http://magicprefs.com/

Zobrazuje sa 19 príspevkov - 1 až 19 (z celkového počtu 19 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.