Pomoc Nokia 5230 s internetom od O2 na macbooku

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Pomoc Nokia 5230 s internetom od O2 na macbooku

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Autor
    n3lson
    Účastník (Participant)

Zdravim,

vedel by mi niekto poradit? v mojej nokii mam o2 internet data neobmezdene a chcel by som sa opytat ako sa da nastavit v mac-u cez bluetooth ako modem a vyuzivat internet v macbooku, dakujem…

termix
    Účastník (Participant)

Oprav si prosim ta nazov topicu, lebo som si myslel ze ides porovnavat nokiu a macbook :D

n3lson
    Účastník (Participant)

Mam rad, ked tu niekto miesto toho aby pomohol, tak ma inteligentne reci…

miskosvk
    Účastník (Participant)

Nemam nokiu, ale toto by ti teoreticky mohlo pomoct:

http://europe.nokia.com/support/product-support/isync/how-to/connecting_your_phone_and_your_mac#faq-general-q02

predpokladam, ale neviem to naisto, ze si musis stiahnut ten soft z nokie (iSync):

http://europe.nokia.com/support/product-support/isync

– je tam v jerdnom okne polozka – access internet with your phone data connection, vyskusaj

Peko00001
    Účastník (Participant)

n3lson:

termix ta upozornil spravne, pretoze spravny nazov topicu je dôlezity pre vsetkych aj do buducna. Nie len pre tvoju chvilkovu potrebu.
    citaj: http://ask.madaj.net/

termix
    Účastník (Participant)

Pomoct som ti nevedel, lebo Nokiu nemam, ale skusil som aspon pomoct ostatnym, ked budu mat rovnaky problem a budu sa ho snazit najst.

Lacike
    Účastník (Participant)

musis si stiahnut ten iSync, potom si musis pridat nokiu cez bluetooth a tam musis niekde zaskrtnut aby ti povolil internet cez bluetooth, potom by ti ho malo pridat v settings ako modem, v nastaveniach zadas ako telefonne cislo: internet , potom kliknes na advances a tam zvolis modem kde das : nokia GPRS(3G) APN nechas ciste,
    pisem to z hlavy ale takto nejak som to robil ja, a mam nokiu 5800

petokiso
    Účastník (Participant)

Pozeram ze kompatibilita Nokie a Macu sa podstatne zlepsila :-O

n3lson
    Účastník (Participant)

2 Lacike: diki moc, jasne strucne, vystizne…:)…len jednu otazku by som mal blizsie k tomu iSyncu…ak sa nemylim, tak je sucastou mac-u, ale asi sa nebavime o tom istom vsak?

Lacike
    Účastník (Participant)

je sucastou, ale treba tam nieco stiahnut aby to bolo kompatibilne s nokiou,

n3lson
    Účastník (Participant)

okej pustim sa do toho…

bejo
    Účastník (Participant)

Ahoj, ja mam podobny problem, az na to, ze sparovanie nokie 5230 s macom prebehlo v pohode, dokonca mi vytvori pripojenie, ale vo web browseri mi da hlasku od O2 ze nastavenia internetu nie su spravne, ze mam ist za o2 guru… a o2 guru tiez na nic neprisiel… :(

michalko
    Účastník (Participant)

v podstate dost jednoduche, ja idem s akymkolvek tel takto: nastavenia > siet > kliknes na nazov telefonu > rozsirene a hned prva zalozka modem vyberies aky tel mas, ci nokia ci samsung… a APN das o2internet das potvrdit a pripojit, s bluetooth je to to iste az na to ze ho musis sparovat a najst v sietach. nasledne si mozes dat pripojenie zobrazit na liste, tak sa pripojis na dva kliky ;)

iTuxx
    Moderátor

Sry za OT ale zaujimalo by ma ako sa clovek dostane k rok staremu topiku. Ak by si hladal pomoc, a nieco sa spytas, tak to chapem. Ale ty si hladal tento problem aby si mohol pomoct? :-)

MoRFi
    Účastník (Participant)

:D to vzdy potesi :D

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.