Pomoc: iPad 2 jailbreak

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Pomoc: iPad 2 jailbreak

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 21 až 28 (z celkového počtu 28 )
  • Autor
    iMartin
    Účastník (Participant)

OakleyWisdom: Zle porovnanie s tym autom a benzinom. Auto proste benzin na pouzivanie potrebuje, ale iphone nepotrebuje aby si na neho minal desiatky eur (poplatok operatorovy nepocitam, rec je o aplikaciach). Ak si niekto nevie ustrazit penazenku, tak nech plati aj 60€ mesacne, ved raz mu to dojde (alebo rodicom). No dovod na kradnutie stale nevidim. To akoze napriklad vojdem do obchodu, uvidim velku zmrzlinu na ktoru nechcem vyhadzovat peniaze, ale velmi by mi chutila, tak si ju ukradnem? Nie! Proste na nu bud nasetrim, alebo budem bez nej. Zoberiem si ochutnavaciu vzorku, aby som nebol smutny a idem dalej.

Aj s iPhonom sa da setrit, ja som minul za rok 30€ a to mam kupene dost kvalitne appky a top hry. Samozrejme som vzdy vystihol akciu.

Co sa tyka androidu, to je jailbreak sam o sebe. Nikto by im tam nic nekupil, tak davaju aj bezne platene hry zadarmo. Na androide spolocnosti prerabaju a zrejeme to bude aj jeho zahuba.

7kubo
    Účastník (Participant)

mna by zaujimalo ako si normalny clovek moze tie aplikacie kupovat. bo ja mam sice ucet ale nejde mi tam zaregistrovat kreditka.. (mam slovensku a ono to chce americku) neviete mi s tymto poradit?

danocoys
    Účastník (Participant)

7kubo… to preto lebo potrebujes ucet na SVK obchode.. na US obchode mam ja ja ucet ale na tahanie free app. Na SVK je to o poznanie chudobnejsie ale aj tam su vcelku fajn veci.
    A ako normalny clovek si app kupujem tak na SVK ako aj na FR ucte.

tomasz13
    Účastník (Participant)

Ako to bol povedal veľký klasik ktorý že vraj nikdy neklamal a hlavne nekradol: „Ten, ktorý je bez hriechu, nech prvý hodí kameňom!“… Bol by som zvedavý, že skade sa nazbieral toľkoto BSAckych pokrytcov, ktorý z nich nikdy v živote nepoužíval ani jeden „kradnutý“ softvér (alebo operačný systém), nestiahol si z netu žiadnu ilegálne šírenú MPtrojku, alebo púšťal všetky filmy z originálneho DVDčka… Pri čítaní predchádzajúcich riadkov som sa cítil ako by som pozeral televízne noviny, kde ten zasran Fico prstom ukazuje na ostatných že kto čo ukradol…

a tomu vrátnikovi len toľko, že ovládaš slovenskú gramatiku na 1*, ale koho to zaujíma… (keď pritom neovládaš pravopis) Ako dokáže niekto napísať slovenskú vetu bez dĺžňov a mäkčeňov? Čo si? Úplný analfabet?

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

@tomasz13
    s prvym odstavcom ciastocne suhlasim..
    k tomu druhemu: nie kazdy pouziva svoj pocitac na pismenkovanie na pokeci a updatovanie statusov na xsichbuuku. Mne osobne je pohodlnejsie pouzivat anglicku klavesnicu a urcite niesom sam.. a nebudem si kvoli makcenom a dlznom prepinat klavesnicu na svk.

M!ke
    Účastník (Participant)

to sleepwalk3r:

Myslím, že prepnutie klávesnice je otázkou jednej desatiny sekundy, takže by ťa to nezabilo :) Ja pracujem v zahraničí a nemám problém si nastaviť SK klávesnicu. Práve tým, že nepoužívaš diakritiku, vyzeráš ako niekto, kto písmenkuje na pokeci. Diakritika patrí k slovenčine.

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

tym pismenkovanim som chcel povedat ze nie kazdy pouziva svoj pocitac len na „zabavu“. Ja ako system admin a (obcasny) programator – a zaroven clovek co pracuje pre nadnarodnu firmu – som nuteny pisat bez diakrityky (lebo anglictina a programovacie jazyky a terminal commandy a … a … )… a malokto ovlada „strojopis“ v dvoch (a viac) jazykoch.
    A zaroven myslim ze je prijemnejsie citat slova bez dlznov a makcenov ako slovycka ktore nyekto napyse takimto stupydnim sposobom cym uplne zabyje slovenki jazik a (mne osobne) je to rana na oko.

nopl
    Účastník (Participant)

:) like

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 21 až 28 (z celkového počtu 28 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.