Pomoc: iPad 2 jailbreak

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Pomoc: iPad 2 jailbreak

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 28 )
  • Autor
    igor00
    Účastník (Participant)

Potreboval by som pomoc s jailbreakom na iPad 2 (mam verziu iOS 4.3.3). Pokusal som sa ho urobit cez redsn0w 0.9.6rc15, ale vypisuje mi unable to recognize specifield IPSW.
    Dakujem za pomoc :)

mahomo
    Účastník (Participant)

no ja mam pocit, ze pre ipad 2 tam podpora nie je, cize ho nespravis

n3lson
    Účastník (Participant)

ipad 2 nema jailbreak…

nopl
    Účastník (Participant)

Zatiaľ…

igor00
    Účastník (Participant)

A kedy by mal vyst neviete ? :)

ygy
    Účastník (Participant)

keď sa ľudia odnaučia kradnúť :)

n3lson
    Účastník (Participant)

100 bodov :-) ygy, chyba mi t like :-D

Kub1k
    Účastník (Participant)

http://blog.iphone-dev.org/
    citaj :)
    ked sa docitas ze iPad 2 support tak mas po probleme.

OakleyWisdom
    Účastník (Participant)

Kub1k… iPad 2 zatial nie je podporovany pre jailbreak ani pri jednej iOS verzi od 4.3.x resp. myslim ze 4.3ka je uz jailbreaknuta @comex-om ibaze nie je na to este oficialny nastroj… ci sa mylim?

karticka
    Účastník (Participant)

ygy a n3lson. jailbreak nie je o kradnuty. tymto sposopom ho len niektori zneuzivaju

n3lson
    Účastník (Participant)

ja velmi dobre viem, ze to nieje len o kradnuti…..s prevaznej vacsiny ano…ved sa opytajme zakladatela temy, naco potrebuje jailbreak?

suley
    Účastník (Participant)

@n3lson toto by zaujimalo aj mna, na co JB?
    iPad mam rok, a za ten rok som na to neprisiel. Fakt sa v tomto nevyznam, je to iba preto aby nemuseli platit za apps? Alebo je tam aj nieco navyse? vdaka ..

Kub1k
    Účastník (Participant)

2 OakleyWisdom: zrejme sme sa nepochopili ale suhlasim s tebou. chcel som naznacit ze zatial ma chlapec smolu a ostava mu len cakat.

n3lson
    Účastník (Participant)

V cydii su aplikacie ktore sa nedostali do app storu, niektore su fakt fajn, ulahcia pracu a spravia ios zaujimavejsim. Samozrejme sa za niektore plati. Dalsie vyuzitie je unlock iphonu, ale bohuzial cez hackulo server sa da nainstalovat installous, ktory Okrada vyvojarov a mnozstvo ludi to vyuziva s velkou radostou. Sio k jailbreaku…

R
    Účastník (Participant)

Kradnúť?

Nezabúdajme ale že hŕstka kolonizátorov ukradla pôvodným Američanom pôdu, keď už hovoríme o tom kradnutí.

Ale k téme, odporúčam sledovať:
    http://www.spiritjb.org/
    http://www.techsliver.com/

OakleyWisdom
    Účastník (Participant)

Kub1k: jo uz mi to potom doslo ako si to myslel.. teda aby cakal kym sa tam neobjavi iPad 2 support ;)

moj osobny nazor na JB je taky ze keby taketo nieco sa nedalo spravit na iOS tak by neboli take vysoke predaje iOS zariadeni… kolko ludi si ulepi peniaze aby si mohli nieco take kupit a dalej si to jednoducho nemozu dovolit kupovat 10eurove app na iPad. Milujem tu filozofiu: „ked ma na take auto ma aj na spotrebu“ nie kazdy kto vlastni Mac, alebo zariadenia Apple ma bezo-dny ucet… proste je to sen ludi ktory si chcu splnit a ked nemaju na app tak sa uchylia k JB.. ano kradnut sa nema ale v takejto situacii je to podla mna to pomyselne „mensie zlo“… napr. myslite ze taky student 16, 17 rocny ktory je na SŠ ma mesacne moznost platit niekedy aj desiatky eur za faktury??? (teda ked uz sa bavime o tom kradnuti)

dalej chcem povedat ze znamy ma Xperiu a teda Android – samozrejme app idu z marketu ale v nastaveniach telefonu si nastavi (teraz parafrazujem neviem to presne) „priat aplikacie z ineho zdroja ako Market“ a veselo tam hadze app z pocitaca ktore moze natahat z torrentov atd… a je to kvazi oficialna moznost.

JB vyuzivam napriklad aj na SSH :) a nove gesta do iOS :)

Mier.

marco11SK
    Účastník (Participant)

Oakley je správne kradnúť benzín keď som kúpil to drahé „auto“ a už naň nemám? K JB, dlho som ho odsudzoval ale napokon som ho tiež na iPade spravil. Dôvody? Polofunkčný flash, MyWi a hlavne emulátory, tých starých hier sa nikdy neviem nabažiť :-)

A k téme, Igor sleduj comex-ov twitter.

OakleyWisdom
    Účastník (Participant)

marco… vidim ze si to nepochopil no mozno som to zle napisal… ide mi o to ze pre mnoho ludi je apple vyrobok z rady „i“ sen ktory si splnia sporenim penazi a odmietnutim inych veci co by chceli resp. potrebovali a inak tento vyrobok bez aplikacii asi nevyuzijes, vsak? Neviem ci si student alebo zarabajuci clovek ale dajme tomu ze by si bol studentom, tebe by rodic v pohode platil 50€ faktury? (myslim ceny hovorov, sms, internet + ceny aplikacii)… preto vravim ze hlavne pre tychto ludi je to sposob ako sa k tomu dostat.

Dalej som spomenul aj ten android.. na ten nie je ziadny JB ale priamo v SW moznost pridavat aplikacie aj z ineho zdroja ako je market…

Hadam sa najde nejaky clovek co ma chape. Nechcem vyvolavat ziadne hadky nic povedal som svoj nazor a to na com je moj nazor postaveny. Je to len moj nazor.

Anonymný
    Neaktívny

@karticka
    Ako dokaze niekto na konci slovesneho podstatneho mena stredneho rodu v 6. pade napisat tvrde y? Vy ludia ste tu uz uplni analfabeti?

marco11SK
    Účastník (Participant)

Pokiaľ ktosi má niekoľko stoviek na izariadenie mohol by naškrabať ešte pár desiatok a za ne si pokúpiť všetky potrebné aplikácie. Tiež sa nechcem prieť tak som napokon celú pôvodnú správu zmazal.
    Blbej názor taky názor a nikto Ti ho neberie. Peace :-)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 28 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.