Polar WearLink®+ Hybrid a Nike+ GPS v iPhone 4

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Polar WearLink®+ Hybrid a Nike+ GPS v iPhone 4

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    Bo
    Účastník (Participant)

Ahojte chcel by som sa opýtať či máte niekto skúsenosť s Polar WearLink®+ Hybrid a Nike+ GPS v iPhone 4, alebo iným meračom. Ide o to že neviem či Nike+ GPS ma možnosť snimania udajou z takýchto meračov, nikde to v nastaveniach neviem najsť. Predinštalovany Nike+ nepoužívam pretože nemam senzor v teniskách. Keby ste vedeli poradiť bol by som vďačný ;)

chipy999
    Účastník (Participant)

Jedina moznost merania tepu na iPhone,ak nechces mat pridavny modul(tam je moznost ANT+ senzor),je WahooBlueHR hrudny pas+iPhone 4S.Len iPhone 4S ma totiz BT4,ktory tento pas podporuje.Aplikacii je k tejto kombinacii viac,napr. Runtastic,Runkeeper atd.Nike+GPS neviem ci to podporuje,ale povedzme si pravdu,nevidim dovod pouzivat Nike,ked su tu ovela lepsie moznosti.

Bo
    Účastník (Participant)

Čo som našiel tak pre klasicku verziu Nike+ na iP4 bol štandartne predávany ten Polar WearLink®+ Hybrid, ale nikde som nevydel podporu vo verzii GPS. A prečo Nike+ GPS? Pretože tam mám už nabehaných viac kilometrov, a web nike+ mi príde motivujúci. Ovšem v tie čo spomínaš nepoznám, pred iP4 som mal Nokiu 5800 a tam som mal Sporttracker ale pre iOS nieje. Každopádne nebudem opovrhovať tým čo nepoznám a idem kuknúť tie dva weby čo si napisal.

radovan192
    Účastník (Participant)

Tiež používam na behanie Nike+ GPS
    Pozeral som aj stránku polar.fi, je tam spomínaná iba podpora Nike+. Asi najjednoduchšie bude napísať na českú podporu POLAR-u a budeš mať zaručenú informáciu.

Bo
    Účastník (Participant)

Na webe som našiel túto info „Nike+ also supports the Polar WearLink+ Transmitter, but it only works on Nike+iPod compatible devices, like iPods with the Nike dongle or iPhones of recent vintage.“ Takže hrudny pás jedine s pridavnym senzorom :((( , ale ten český polar skúsim, uvidíme čo daju do placu.

radovan192
    Účastník (Participant)

Bo: behavas s iPhonom aj v mraze? Ja som niekolko krat bol a samozrejme, aby bol dobry GPS signal, tak som mal telefon na ramene, ale vzdy dochadza nasledne ako pridem do tepla k oroseniu a obavam sa, aby nieco vo vnutri neskorodovalo a bude po telefone. Takze ak nechcem znicit telefon, tak bez GPS :)))

Bo
    Účastník (Participant)

Toto mi odopisali z Polar CZ:

Dobrý den,

o  teto  kombinaci  „hybridu“  nevim,  ale  netvrdim,  ze by (ne)mohlo
    fungovat…?????
    pokud  tomu  tak  je,  melo  by to byt popsano v technicke specifikaci
    vaseho iPhonu, pripadne i zda k tomu potrebujete nejaky ten doplnek..

co  se  tyka  snimace  a vysilace tak pro „Nike“ je tu primo vysilac s
    oznacenim  Nike+  (tento  typ  umi  komunikovat s Nike a s analogovymi
    POLARy)

pro uplnost prehled vsech typu WearLinkovych vysilacu od POLARu
    a) klasicky kodovany WL31 =analog
    b) WL  W.I.N.D.  =  mikrovlny,  2,4GHz  pro  digitalni  modely  (napr
    CS600(X), RS800(CX), CS500)
    c) WL Hybrid (od modelu RCX5) = kombinace analogu a digitalu
    d) OEM provedeni WL BlueTooth = pro prislusne produkty s timto druhem
    komunikace
    e) OEM WL-Nike+ = kombinace analogu a Nike pro prislusne aplikace

vsechny  varianty  WL  mame  skladem  a  je mozne ten vas „produkt“ na
    prijem TF otestovat u nas na provozovne KORUNOVACNI 16

bohuzel  prehled  o schopnostech vsech soucasnych zarizeni typu iPod a
    podobnych  nemame  =  je  treba  zjistit  od konkretniho vyrobcce toho
    ktereho typu zarizeni/produktu….

Pavel Sykora

……..

Radovan192: áno, aj teraz behavam s iphonom. Rozumiem čo chápeš, tiež som postrehol zarosovanie ale zatiaľ iba na folii čo chráni display, nikde inde teda je aj na zadnej strane ale tam mám bumper. Ale aj cez leto sa rosí, vresp. potí. Dokonca by som povedal že cez leto keď chodim behavať tak telefón mám vo vačku a vyťahujem ho „spotenejši“ ako teraz. Už dlho pokukujem po niakom armbande. Ale predsa len si myslím že museli rátať keď to celé vymýšlali že bez niakej rosi/potu to nejde. Mňa tiež už pár krát napadlo že čo keď sa niako pokazí, hoc aj niečo iné ako následok zarosenia, a otvoria ho a oznamia mi že tie niake „papieriky“ zaznamenali prítomnosť vody a povedia mi že som ho utopil,hmmm…

radovan192
    Účastník (Participant)

odpoved je pekne alibisticka, cize asi fakt iba otestovat, resp. mozno sa niekto najde, co to uz urobil, osobne si myslim, ze to nebude fungovat

odpoved bude mozno este tu http://store.apple.com/us/product/H1922ZM/A

Bo
    Účastník (Participant)

Radovan192 dik moc link moc pomohol, ako je uvedené v questions & answers, not compatible wit aby iPhone. :D takže asi sa poohlkadnem po Nike+ sportwatches alebo sportbande s ktorými to fachči a dokonca ani iPhone už „neskoroduje“ :D len budem potichu, v resp budem musieť niekde spla….. Aha a teraz mi docvaklo, šak to je funkčné s iPod nano 5.tej generácie. No idem kuknúť Bazár :D

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.