- This topic has 141 odpovedí, 18 hlasov, and was last updated pred 5 years, 8 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › Podvod
no ale toto je to o com hovorim: samotny podvod je primitivny. Ale ma to dobre premyslene. Vie ze ho aj tak riesit nebudu. Uvidite ze sa po chvili po nom zlahne zem a je to vybavene. Klasika. Tu sa podstatne veci neriesia.
kamaráta nadrogovali v klube, okradli a ešte aj vybrali peniaze z bankomatu lebo ho prinútili povedať PIN, a polícia nebola ochotná pozrieť ani video z kamery bankomatu, lebo vraj “to nie je také jednoduché” …
takže tak, je to pomerne smutné
A skutok sa nestal :-)
@JFK, a to sa stalo niekde v BA? Povedz mi kde ak chces, aby som tam nahodou nezabludil niekedy :-)
nie, stalo sa to v Banskej Bystrici a robia to chalani na nejakej čiernej audine, majú so sebou jednu ženu, ktorá ťa akože balí atď, keď nedávaš pozor, tak ti asi niečo hodia do drinku alebo tak… proste kamarát bol nezvestný 36 hodín, zobudil sa v parku na zemi a nepamätal si nič… (nechali mu len občiansky a 15€)
a vraj to nebolo prvykrát čo to táto skupina ludí spravila
—
v BA som počul o nejakých prípadoch z Trafa, kedy zase je to zohrané že pekna baba pri bare + nejaký “boxer/búchač” čaká vzadu a sleduje situáciu, blbé na tom je, že ak ju odmietneš, tak potom dostaneš nakladačku pri východe z baru …
ak nevyjdes z baru, nedostanes nakladacku
:-)
Menší sa nedal do Boha ????
to bol najmensi co som narychlo nasiel :-D
tuším sme uplne odbočily od temy
v jeho prípade skôr napýsať :D
dalsi …
a mozno ta aj na take stretnutie tvoj napad nezavedie :-D
Odsudili nejaku ludru z Prievidze na 6 rokov za podvod na 672 ludoch.
Predavala telefony a notebooky na bazosi.
noviny joj 29.3.
03:40
Tento je tiež nejaký divný inzerát.
https://pc.bazos.sk/inzerat/71927960/Apple-MacBook-Pro-154-256GBLaptop-w-Touchbar.php
a tento tiež
https://pc.bazos.sk/inzerat/72121630/2016-Apple-MacBook-Pro-Retina-15-i7-16-GB-RAM-256-GB.php