Podvod

Domov Diskusné Fóra Ostatné Podvod

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 81 až 100 (z celkového počtu 142 )
  • Autor
    lord.norton
    Účastník (Participant)

:)

iTuxx
    Moderátor

majoLP: ano je to kruta dan, ale posielat dopredu??? preco?? ked nie si chraneny nijakym buyers protect programom ako na ebayi alebo aliexpresse. Ja sa ti nevysmievam, ale to bolo fakt naivne.

lord: ja nebudem nic mazat. Za svojimi prispevkami si stojim a tvoje nech vypovedaju o tom, aky ubohy diskutujuci si. Urazat a navazat sa do niekoho pre jeho nazor.

JFK: ja som nepovedal ze obdivujem vsetkych. Len tych sofistikovanych. Ze dokazu nieco take vymyslet a aj uspesne uskutocnit. Ked ta niekto prepadne na ulici, tak toho neobdivujem. To som uz vyssie pisal. Len si to asi popri screenshotovani diskusie nezaregistroval. Norton to tiez nezaregistroval popri tom hejte.

lord.norton
    Účastník (Participant)

Precitaj si po sebe aspon 3x co si pisal..a zamysli sa nad sebou ak ti to tvoj „mozog“ dovoli..

co sa ty pohorsujes nad nejakou mojou nadavkou ked ty si amoralny obdivovatel ojebavacov zlodejov a co ja viem koho este..

ty budes z tych servisakov co nauctuje o 5 hodin viac, ze vymenil to co nevymenil a PLAT !! :)

tento prispevok bol o tom ludi varovat a pomoct nie o obdive zlodeja a podvodnika.

si si urobil reklamu.

radsej to premaz

ty „inteligent“

lord.norton
    Účastník (Participant)

.

iTuxx
    Moderátor

nie nie lord, nepremazem. Toto je tvoja reklama, nie moja.

lord.norton
    Účastník (Participant)

Haha :)

to ty si urobil reklamu.

a paradnu.

uzi si svoju slavu hlavne premyslaj nad sebou a spamataj sa…

pokial ti to tvoje ego nedovoli je mi ta uprimne luto :)

ocividne nie som sam kto vidi v tebe hlupaka.

????
    Účastník (Participant)

:-)

iTuxx
    Moderátor

s30: je to taky isty sposob ako prist k peniazom ako vsetky ine, akurat z druhej strany zakona. Niektore su za hranicou viac, ine menej. To iste aj ked si pred hranicou: bud viac alebo menej.

Treti krat (a dufam aj posledny) pisem, ze neodbivujem tie vyslovene prizemne a primitivne sposoby ako okradanie babiek, ci vykradanie obchodov. Ale ten co si vsetko naplanuje, prisposobi, ci dokonca upravi zakony aby v nich vedel kluckovat je uz iny macher. Samozrejme je to zle, je to nelegalne, amoralne, akokolvek negativne, ja to uznavam. Ale dokazal nieco take vymysliet a este sa aj nabalit. Opakujem: chapem ze je to zle. Mna nikto nemusi ucit co je zle a co dobre. Ked si kuknete filmy napr Dannyho dvanastka a pod, takisto maju plany premakane. Ja obdivujem tu vynaliezavost. Toto je to “umenie“ o ktorom hovorim. Nie okradat babky. Ja neviem co je na tom take strasne tazke pochopit co chcem povedat.

lord: o jakej slave to hovoris? co sa s tebou deje?

????
    Účastník (Participant)

lord.norton
    Účastník (Participant)

je to taky isty sposob ako prist k peniazom ako vsetky ine, akurat z druhej strany zakona. Niektore su za hranicou viac, ine menej. To iste aj ked si pred hranicou: bud viac alebo menej.

Je to BLB :)

boze daj mu trochu mozgu.

staci trosicku.

prosim.

Ronald
    Účastník (Participant)

(Chlapci, normálny ste ??)

Uprava pre JFK gramaticke okienko podla vzoru „Pekný“, so zachovaním rytmického zákona na základe mojich vedomostí, ktoré som si pred 25rokmi osvojil. Čiže list na Minedu už neskoro posielať.

Chlapci, normálni ste ???

JFK.
    Účastník (Participant)

normálni je s makkým i, ja to seriem, idem napísať na Ministerstvo, nech je vzor PEKNÝ prídavnych mien vyučovaný každý týždeň alebo čo, prečo 90% populácie to píše s tvrdým y… ja sa vzdávam

eraserv6
    Účastník (Participant)

@lord.norton

Brzdi trochu, si tu jediny kto pouziva vulgarizmy a urazky. Kazdy ma pravo na svoj nazor, aj ked s nimi nesuhlasis to este neznamena ze budes urazat inych.
    Ja mam tiez nazor na podvedenych ale nikde na nich nenadavam a neurazam tak nam urob laskavost a prestan znizovat uroven tejto diskusie, diki

@s30

Vykupenie z vaznice Shawshank – klasika -:)

????
    Účastník (Participant)

eraserv6
    Účastník (Participant)

Jaky noz-:), neska som krajal s jednym udene koleno do polievky:-))

????
    Účastník (Participant)

dfx
    Účastník (Participant)

No iTuxx, si sa tu vyfarbil. Sympatizujes s podvodnikom, lebo vymyslel sofistikovany podvod :-)

Ten podvod vobec nie je tak premysleny ako vyzera. Pachatel sa da lahko najst podla toho, kto vytvoril ten ucet.

Z mojho pohladu je to podvod a s pravdepodobnostou blizkou istote aj tresny cin kratenia dane. Ak firma vystavi fakturu, tak ju musi dat do uctovnictva a zaplatit statu dph. Skontrolovat by to mal danovy urad.

Ak taka firma neexistuje alebo niekto zneuzije udaje existujucej firmy, tak je to nedovolene podnikanie.

Stat vytvara pravidla, ktore by mali zabezpecit vymahanie prava a spravodlivost. Zjavne tu chyba vola vysetrovat a trestat taketo tresne ciny. Vo vyspelych krajinach by bol takyto podvodnik velmi rychlo chyteny a okrem zablokovaneho uctu bu mu aj zablokovali majetok a sedel by vo vysetrovacej vazbe.

Cele je to o krize dovery, ktoru sposobuju aj taketo podvody. Tu je celkom dobry blog prave o tom, ako si na Slovensku nedoverujeme. iTuxx, toto by si si mal precitat:

https://dennikn.sk/blog/preco-su-rozhadane-bytove-schodze-zlym-znamenim-pre-celu-spolocnost/

????
    Účastník (Participant)

dfx
    Účastník (Participant)

To je jedno. Majitel uctu musi mat kontakt na toho podvodnika. Musi byt s nim v kontakte priamo alebo musi mat nanho telefon. Z bankomatu sa da vyberat avsak bankomaty maju kamery. Nemusi vyberat on priamo, ale musi niekomu platit za vybratie tych penazi. Znova by to bol dalsi clovek do toho zapojeny.

Proste vo svete, kde su kamery na kazdom kroku a cez telefon sa da vysledovat aspon priblizna poloha cloveka sa taketo pripady musia dat vysetrit. Ak chyba vola to vysetrit tak sa necudujem, ze sa stale objavuju taketo pripady.

eraserv6
    Účastník (Participant)

Nie je vola vysetrit 300 milionovy tunel vo VsZP, nie to este nejakeho bieleho kona s kreditkou v ruke.
    Aj keby konika chmatli a natre svojho majitela, ten vsetko poprie.
    Museli by nanho naraficit predanie penazi so skrytou kamerou a mikrofonom a to uz je u nas poriadne sci-fi.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 81 až 100 (z celkového počtu 142 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.