po update 10.5.6 sa nedá prepnúť v Menu bare výkon MacBooku

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software po update 10.5.6 sa nedá prepnúť v Menu bare výkon MacBooku

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    brano L.
    Účastník (Participant)

Po tom, ako som systém na Macbooku white aktualizoval na poslednú verziu 10.5.6 si nemôžem prepnúť výkon v Menu bare, či už idem na batériu alebo som napájaný zo siete. Vidím tam stav v percentách, aktuálny power source, ale nič si neprepnem… Dá sa to nastaviť len cez system preferences. Dnes mi dokonca prestala svietiť aj kontrolka počas nabíjania. Keď som adaptér odpojil a opäť pripojil začala znova svietiť oranžová. Stalo sa to aj niekomu z vás?

nubeek
    Účastník (Participant)

tiez sa mi to neda prepnut a ako si vsimam fora, tak vsetci pisu ze na 10.5.6 im to proste nejde. zatial na to asi nikto neprisiel (pisem asi, lebo sa mi do toho nechcelo zazierat az tak dopodrobna, lebo som to velmi nevyuzival – obcas).

http://www.google.sk/search?hl=sk&q=10.5.6+Update-+Can%27t+Change+Energy+Saver+Setting&btnG=Hľadať&meta=

brano L.
    Účastník (Participant)

fúú, asi ma porazí, pretože som to stále využíval…

krtko.
    Účastník (Participant)

MacBook white s 10.5.6 a funguje to v pohode.

ASF
    Účastník (Participant)

Mam MBPro 15 predposledny a MBPro 17 najnovsi. Mam ten isty problem. Da sa to len cez Sys Preferences. A tiez nejde restartovat ani jeden book cez jablko restart. Oba cista instalacia, vsetko original a legal soft.A pestalo ist zvacsovanie ikon na ploche roztahovanim prstov.

bawy
    Moderátor

ASF to rozťahovanie platí pre celý finder..mam rovnaký problém a celkom ma to štve…
    MBP 2,4 15″ early 2008.

Edit: našiel som náplasť :) finder/preference/advanced/zoom using trackpad
    http://a1.s3.p.quickshareit.com/files/picture11ac2c.png

ASF
    Účastník (Participant)

Diky bawy

tomasno1
    Účastník (Participant)

to s tym prepinanim vykonu v menu bare nefunguje ani mne. MacBookPro3,1

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.